22/12/09

ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ…..ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ
Καλή σας μέρα.

Δυστυχώς την Κυριακή ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον Άρη στη Super League , κάτι που μας στοίχισε την πρώτη θέση του πρωταθλήματος, παραχωρώντας την στον Παναθηναϊκό. Οι αιτίες πολλές, λίγο η λανθασμένη κίνηση του Ζίκο, λίγο οι παίχτες, οι οπαδοί του Άρη που ήταν μέχρι αηδίας προκλητικοί αλλά και η διαιτησία όπου έπαιξε άσχημο ρόλο για τους Πειραιώτες, μας έφεραν σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Το γκολ του Κάμπορα στο 69 λεπτό έφερε τη μοιραία κατρακύλα στη βαθμολογία. Όλοι γνωρίζαμε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν δύσκολο και καθοριστικό για μας, κι όμως η εμφάνιση μας δεν θύμιζε τίποτα από Ολυμπιακό, λες και δεν παίζαμε εμείς αλλά μιας δεύτερης κατηγορίας ομάδα.

Άσχημο ξεκίνημα με το Ζίκο να παρατάσσει την ομάδα λανθασμένα και το κυριότερο πολύτιμοι παίχτες μας δεν αγωνίζονταν στο ματς λόγο τραυματισμού τους, με αποκορύφωμα την αισθητή απουσία του παιχταρά μας Μέλμπεργκ. Αυτό το παιχνίδι φαινόταν πως ήταν καταδικασμένο από το πρώτο λεπτό. Όλες οι συνθήκες ήταν υπέρ του Άρη και έδωσαν το τελειωτικό κτύπημα στο Θρύλο μας με το γκολ του Κάμπορα. Ο συγκλονιστικός Νικοπολίδης στάθηκε ασπίδα και προστάτευσε αρκετές φορές τα δίχτυα του, αλλά ηττήθηκε στο 69 λεπτό.

Δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Κρίμα πραγματικά γιατί έπρεπε σ’ αυτό τον αγώνα να δώσουμε την καλύτερη δυνατή μας παρουσία, κάτι που δεν κάναμε. Μάλιστα το πρόσωπο που έδειξε ο Ολυμπιακός ήταν ακριβός το αντίθετο απ’ αυτό που έπρεπε να δείξει. Παρουσιάσαμε μια ομάδα η οποία δεν ήταν αντάξια του ονόματος του Θρύλου μας.

Και εδώ επανέρχομαι στις μεταγραφές που είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και ΑΚΡΟΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ για την ενίσχυση της ομάδας μας. Κατάντησε σπάσιμο νεύρων, ένας ψυχοφθόρος ψυχολογικός πόλεμος που μας έχει τσακίσει όλους. Θέλουμε άμεσα νέους παίχτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά και θα ανεβάσουν τον Ολυμπιακό ξανά στην κορυφή κρατώντας τον εκεί με διαφορά. Του ήρθε κεραμίδα του Πρόεδρου από την αποτυχία της ομάδας μας, αλλά αυτό σε κάποια φάση με όλα τα προβλήματα που προϋπήρχαν ήταν αναμενόμενο. Με το να κάνει τα στραβά τα μάτια δεν διορθώνει τίποτα, απλά μαζεύονται το ένα μετά το άλλο και σε κάποια φάση ο Θρύλος θα κάνει το μεγάλο μπαμ και μετά τρέχα γύρευε να ρίξεις τις ευθύνες αλλού. Άντε γιατί και πολύ το καθυστέρησες και έχεις κάνει ήδη μεγάλη ζημιά στο όνομα του Ολυμπιακού. Γευτήκαμε πικρά την απογοήτευση από την ήττα μας, αλλά δεν είναι μόνο η ήττα, είναι όλα όσα έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα που στερούν ανάσες από το Θρύλο. Προκαλούμε μόνοι μας την τύχη μας. Παλέψαμε και βγήκαμε πολλές φορές κερδισμένοι , έστω και αν παίζαμε με ελάχιστους παίχτες, έστω και αν μας έλειπαν οι μεταγραφές του Καλοκαιριού, έστω και αν κάποιοι μας καταράστηκαν και κάθε φορά είχαμε νέους τραυματισμούς. Αυτή τη φορά όμως λυγίσαμε.

Ο Θρύλος αξίζει να είναι πρώτος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κύριε Πρόεδρε δεν υπάρχει χρόνος. Κάνε γρήγορες και τσεκουράτες μεταγραφές και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ενίσχυση και όλα τότε θα πάρουν ξανά τα πάνω τους. Μπορούμε να φτάσουμε στο όνειρο και να το κατακτήσουμε….φτάνει να γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό…..

Καλή σας μέρα.
Θέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου