29/12/09

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟ: ΛΟΓΙΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
Καλημέρα!
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά και ερυθρόλευκα, με υγεία, χαρά και ευτυχία. Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν.

Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει όλο και πιο κοντά στην 23 Φεβρουαρίου όπου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Γαλλική Μπορντό στο κάστρο μας. Και κάπου εδώ αρχίζουν για άλλη μια φορά τα παρατράγουδα.

Σε διάφορες δηλώσεις τους από μέρους της Γαλλικής ομάδας επισημαίνουν πως θα αφήσουν τους Πειραιώτες εκτός συναγωνισμού. Δε λέω πως είναι κακό να θέλουν την πρόκριση στους οκτώ, εξάλλου κι εμείς την θέλουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό που θα ήθελα να αναφέρω είναι το παράδειγμα με τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι έτριζαν τα δόντια τους και έλεγαν τόσα πολλά που στο τέλος ακόμα και οι ίδιοι έχασαν το λογαριασμό. Αυτοί έμειναν στα λόγια και στις απειλές, ενώ ο Θρύλος έδωσε ΜΙΑ και μοναδική απάντηση και φυσικά όχι με λόγια και με απειλές αλλά με πράξεις. Η απάντηση μας ήταν τα δύο γκολ του Μήτρογλου και σαφώς η επερχόμενη μας νίκη.

Οπότε εμείς σαν ομάδα με αυτογνωσία και αξιοπρέπεια, για άλλη μια φορά η απάντηση μας σε οποιεσδήποτε δηλώσεις και ίσως ειρωνικής αντιμετώπισης από μέρους των οποιωνδήποτε, να είναι στο γήπεδο, με τις δύο νίκες του Θρύλου μας και την πρόκριση μας στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αξίζουμε την πρόκριση και πρέπει να την πάρουμε. Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, να μπούμε στο γήπεδο και να κατακτήσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο το όνομα μας και γι’ αυτό θα παλέψουμε με καρδιά και με ψυχή, να παίξουμε καλή μπάλα και να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη. Τότε θα δώσουμε και τη δική μας απάντηση εναντίων όλων όσων υποτιμούν τον Ολυμπιακό μας.

Λόγια αυτοί;;;;; Πράξεις εμείς!!!!

Καλή σας μέρα.
Θέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου