2/1/10

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΟΝΙΑΚαλημέρα σας!
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχετε μια πολύ όμορφη νέα χρονιά, γεμάτη υγεία, χαρά και επιτυχίες. Μακάρι το 2010 να φέρει όλα όσα σας στέρησε το 2009.

Μια νέα χρονιά ξεκινά, μια καινούρια αρχή έρχεται να βάλει γερά θεμέλια για την απόκτηση και εκπλήρωση των στόχων μας. Όλοι όσοι αγαπούν την αρρώστια μας που λέγεται Ολυμπιακός αγωνιούν και λαχταρούν να δουν το Θρύλο μας στην κορυφή, εκεί άλλωστε που αρμόζει να είναι.

Η ιστορία του Ολυμπιακού είναι μεγάλη, είναι μια ομάδα που ξεχωρίζει απ’ τις υπόλοιπες. Έχει αυτογνωσία, γνωρίζει τους στόχους της, προς πια κατεύθυνση βαδίζει, τι κάνει και που βρίσκεται, έχει αξιοπρέπεια κάτι το οποίο υστερούν κατά πολύ οι υπόλοιπες ομάδες. Οι Πειραιώτες παραδέχονται και δεν παραβλέπουν τα λάθη τους. Δεν ρίχνουν σε τρίτους το φταίξιμο. Ξέρουν ότι εάν χάσουμε ένα παιχνίδι από δικό τους παράγοντα, λόγο εσφαλμένων κινήσεων δε θα πουν φταίει ο ένας ή φταίει ο άλλος. Έχουν τη δύναμη να παραδεχτούν και να φανερώσουν τους λόγους για ένα αρνητικό ή ακόμη και απαράδεχτο αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης, γιατί έχουν τα κότσια και τη δύναμη. Γι’ αυτό και τους αξίζει πραγματικά να φοράνε την βαριά από ιστορία, δόξα και τιμή φανέλα του Ολυμπιακού. Μέσα απ’ αυτή την αυτογνωσία μαθαίνουν να γίνονται καλύτεροι και δένονται ακόμη πιο πολύ βάζοντας σαν σκοπό ζωής να ανταμείψουν τον λαό του Θρύλου διπλά και τριπλά για την άτυχη στιγμή που μπορεί να προκάλεσε την ήττα. Και γιατί όλο αυτό; Επειδή ο Ολυμπιακός νοιάζεται για το λαό του και προσπαθεί πάνω απ’ όλα να τον ευχαριστεί και να του προσφέρει απλόχερα τις νίκες, δίνοντας σε όλους μας την ευκαιρία και την ικανοποίηση να πανηγυρίζουμε σε κάθε νίκη. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ.

Ο Ολυμπιακός έχει ιστορία, έχει βάθος, έχει καρδιά και ψυχή και αυτό δίνει σε όλους εμάς το κίνητρο να τον ακολουθούμε πιστά, με πάθος, δύναμη και τσαμπουκά. Μας παρακινεί να τον ακολουθάμε παντού και πάντοτε, ο κάθε ένας μας με το δικό του μοναδικό τρόπο, με όποιο μέσο μπορεί. Όλοι οι γαύροι είμαστε μια γροθιά, μια καρδιά, μια ψυχή. Επειδή είμαστε αληθινοί και πάντα στηρίζουμε το Θρύλο μας, όπου και να βρισκόμαστε, σε κάθε γωνιά της γης. Ο χάρτης είναι κατακόκκινος γιατί παντού υπάρχουν Ολυμπιακοί.

Ο Ολυμπιακός μας αξίζει να προκριθεί στους οκτώ, να περάσει και στην επόμενη φάση και να πάρει τη θέση που του αξίζει…το θρόνο αναδεικνύοντας τον, την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, προορίζεται για μεγαλεία, για δόξες και τιμές. Το μόνο που χρειάζεται είναι η μαγική συνταγή που δεν είναι άλλη από το λαό του, γιατί φτάνει μόνο να έχει δίπλα του τον κόσμο του, τους οπαδούς του, για να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα του.

Όλοι να κάνουν το καθήκον τους. Να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές και όταν λέω κατάλληλες εννοώ με τους σωστούς ποδοσφαιριστές που έχουν το μεράκι, την εκτίμηση, να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα και να κατακτήσουν τον κόσμο με τις νίκες τους.

Και όλοι εμείς που αγαπάμε και τιμάμε τον Ολυμπιακό…..θα είμαστε πάντα δίπλα στους παίχτες μας. Μια γροθιά, μια καρδιά, όλοι μαζί για μια αρρώστια που ποτέ δε θέλουμε να γιατρευτούμε….για τον δαφνοστεφανωμένο.

Είμαι περήφανη που γεννήθηκα Ολυμπιακός.

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, χαρά και πάντα επιτυχίες σε σας και στον Θρύλο μας.

Καλή σας μέρα.
Θέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου