17/1/10

ΣΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΧΕΣΟΥΣ ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΝΤΑΤΟΛΟΚαλημέρα με χαμόγελο!!

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθυστερήσεων των μεταγραφών, έρχεται ένα μεγάλο όνομα του ποδοσφαιρικού χώρου να ανοίξει νέους ορίζοντες επιτυχιών για το Θρύλο μας. Ο 25άχρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής Ντάτολο είναι πλέον και επίσημα η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού όπου έρχεται δανεικός για έξι μήνες και δεν αποκλείεται η αγορά του μέσα στο καλοκαίρι. Η επιθυμία του διεθνούς ποδοσφαιριστή να φορέσει τα ερυθρόλευκα έπιασε τόπο και έχουμε τη χαρά να τον έχουμε με το μέρος μας και εναντίων όλων των αντίπαλων ομάδων που θα αναμετρηθούμε.

Σε πολύ λίγο φτάνει ο παιχταράς μας στο λιμάνι και είμαι σίγουρη πως όλα πλέον θα κυλάνε πολύ πιο ομαλά στο Καραϊσκάκη. Ο Ντάτολο θα προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα μπορεί να ενισχύσει την ομάδα μας στο έπακρο. Είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ καλός παίχτης και μπορεί να προσφέρει μεγάλες χαρές και αμέτρητες στιγμές δόξας στο Θρύλο μας. Έναν τέτοιο παιχταρά τον χρειαζόμασταν για να δώσει τη δική του αξιοθαύμαστη παρουσία στο γήπεδο σαν αριστερός χαφ.

Πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο πλευρό τους αλλά επιτέλους ο Κόκκαλης έκανε το καθήκον του και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την απόκτηση του. Για αρκετό καιρό όλοι μας τον κράζαμε και με το δίκιο μας, αλλά τώρα οφείλω να παραδεχτώ πως με ικανοποίησε πολύ η όλη του προσπάθεια για να φέρει στον Πειραιά τον παιχταρά.

Τώρα έμεινε να ξετυλίξει το νήμα για τους υπόλοιπους παίχτες που θέλει να φέρει στην ομάδα, που απ’ ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είναι τελικά τόσο εύκολα όσο έδειχναν να είναι. Ελπίζω όμως πως θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και θα δούμε ξανά ντυμένο στα ερυθρόλευκα τον Καστίγιο. Η επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα είναι μεγάλη όπως επίσης και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό αποφάσισε να αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση και να κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να επιστρέψει πίσω στην αγαπημένη του ομάδα.

Η απόκτηση του Ντάτολο στον Ολυμπιακό θα δώσει το μήνυμα στους βάζελους ότι τίποτα δε χάθηκε ακόμη και πολύ σύντομα ο Ολυμπιακός θα βρεθεί ξανά μόνιμα στην πρώτη κατάταξη της βαθμολογίας και για ακόμη μια φορά το Πρωτάθλημα θα είναι μόνο δικό μας. Εξάλλου το Πρωτάθλημα ανήκει μόνο σε μας και γι’ αυτό καλά κάνουν οι λαγοί να αρχίσουν να το χωνεύουν γιατί το όνειρο τους δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμη και πολύ σύντομα αυτό το όνειρο θα μετατραπεί σε εφιάλτη.

Να έχετε μια πολύ όμορφη μέρα….και να ξέρεται ότι πλέον ο Θρύλος θα πετάξει πολύ ψηλά και κανείς δεν θα μπορεί να τον φτάσει.

Θέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου