18/1/10

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΟΣΕΙ ΚΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕ
Καλή σας μέρα.

Ήρθε ο καιρός να δουν όλοι καθαρά ποιος ευθύνεται για την κατάντια της ομάδας μας. Όλα ξεκινούν από τον μπακάλη, γιατί είναι οι δικές του επιλογές που μας έφεραν μέχρι εδώ. Ακούω πολλούς που για ότι γίνει αρχίζουν να φταίνε τον προπονητή και τους παίχτες. Αν όμως κάτσουν λίγο να το σκεφτούν καλύτερα θα δουν ότι για όλα φταίει ο Κόκκαλης και αυτά δεν είναι λόγια του αέρα. Αυτή τη φορά θα τον κράξω κανονικότατα τον μπακάλη και όταν λέω πως φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτός θα το εξηγήσω με αποδείξεις. Τον προπονητή ποιός τον επιλέγει; Μα φυσικά ο μπακάλης, τους παίχτες ποιός τους φέρνει στην ομάδα; Πάλι ο μπακάλης. Για τις καθυστερημένες μεταγραφές ποιός ευθύνεται; Ο μπακάλης. Γιατί αυτός ο κύριος έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό να αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας και το αποτέλεσμα το βλέπουμε όλοι μας. Απαράδεχτο και καθόλου έντιμο ο Πρόεδρος του Θρύλου μας να αγνοεί και να παρασύρει την ομάδα μας στον πάτο.

Πού είναι όταν ο λαός φωνάζει και συνάμα εκλιπαρεί να κάνει κάτι για να αναστήσει την ομάδα; Πού ήταν το καλοκαίρι όταν έπρεπε να κάνει μεταγραφές και αντί αυτού έτρεχε για τα καλοκαιρινά του μπάνια; Πού είναι τώρα που η ομάδα κυλάει όλο και περισσότερο στο βούρκο; Να σας πω εγώ που είναι. Στο πουθενά. Και όταν εμφανιστεί θα αρχίσει πάλι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Θα αρχίσει να κάνει επισκέψεις στον προπονητή και στους παίχτες, απειλώντας για τον τερματισμό του συμβολαίου τους. Γιατί ρε μπακάλη τα κάνεις αυτά; Εσύ είσαι η αθώα περιστερά και όλοι οι υπόλοιποι οι φταίχτες; Ακόμη λίγο θα βγεις και θα πεις πως φταίμε και εμείς, οι οπαδοί του Θρύλου που πραγματικά αγαπάμε και πονάμε για την ομάδα μας. Εμείς αγαπάμε ανιδιοτελώς τον Ολυμπιακό και δεν έχουμε κάποιο όφελος γι’ αυτό, σε αντίθεση με σένα που τα πάντα όλα τα κάνεις για τα λεφτά. Κάποτε ήσουν αλλιώς, έδειχνες πάθος και τρελή αγάπη για τον Ολυμπιακό. Τώρα τί έχει αλλάξει;

Εσύ είσαι το κακό αγκάθι, από σένα ξεκινάνε όλα. Εσύ ο ίδιος κάνεις τις επιλογές, εσύ ο ίδιος έπρεπε προ πολλού να βάλεις το χέρι βαθιά στις τσέπες και να πλήρωνες όσα χρειάζονταν για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα ανέσταιναν τον Ολυμπιακό μας. Πες μου τί κατάλαβες τώρα που είμαστε μείων 7 βαθμούς από το βάζελο; Καλά δε βλέπεις πως χαρίζεις στον βαζελοπατέρα το πρωτάθλημα; Ο λαός του Θρύλου είναι πληγωμένος και οργισμένος και για όλα φταις εσύ, γιατί πολύ απλά όλα ξεκινάνε και τελειώνουν από σένα. Μπορείς να σώσεις την ομάδα ή όχι; Αν δεν μπορείς ξέρεις που είναι η πόρτα. Άμα όμως μπορείς κάντο τώρα πριν να είναι πολύ αργά. Κάντο πάνω απ’ όλα για το καλό της ομάδας, μετά για το δικό σου το καλό, που οικονομικά θα ενισχυθείς πολύ, και το καλό των οπαδών που λαχταρούν το πρωτάθλημα και επιθυμούν να ξαναδούν τον Θρύλο στις δόξες και στα μεγαλεία.

Σταμάτα επιτέλους να ποδοπατάς τον Ολυμπιακό μας. Αν έχεις τα κότσια φέρσου σαν πραγματικός Πρόεδρος και βάλε ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία. Δε ζητώ κάτι παράλογο. Το μόνο που ζητώ είναι να κάνεις αυτό που έχεις ευθύνη. Να φέρεις εις πέρα τον Ολυμπιακό για να μπορέσουμε να τιμήσουμε και να δοξάσουμε με χαρές και πανηγύρια το δαφνοστεφανωμένο. Αλλιώς στο καλό και να μη μας γράφεις.

Καλό σας απόγευμα.
Θέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου