19/1/10

ΙΣΟΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Καλή σας μέρα.

Η 18 αγωνιστική της Super League δυστυχώς μας βρίσκει απαράδεχτους. Με μια απίστευτη μετριότητα, με ανύπαρκτη επίθεση, ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου λες και με την Καβάλα δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός αλλά μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας ή μια εξωγήινη άσχετη ομάδα. Ένα παιχνίδι που κανείς δεν πίστευε ούτε μία στο εκατομμύριο πως θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ο λαός του Ολυμπιακού τον ακολούθησε μέχρι το γήπεδο Ανθή Καραγιάννη, 9,000 οπαδοί έδωσαν το παρόν τους για να στηρίξουν το Θρύλο και αντί οι παίχτες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αντίθετα έπαιξαν χάλια, χωρίς πάθος και απογοήτευσαν τους οπαδούς μας που έκαναν τόσο δρόμο μόνο και μόνο για να βρίσκονται στο πλευρό του Θρύλου.

Αυτό το αποτέλεσμα σηματοδοτεί το τέλος του Ζίκο στην ομάδα μας. Είναι πλέον θέμα χρόνου για να λάβει τέλος τόσο άδοξα η προσφορά του προπονητή στον Ολυμπιακό. Πραγματικά έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία. Το τελευταίο διάστημα αλλάζουμε συνεχώς προπονητές. Και μην ξεχνάμε τα μεγάλα έξοδα που δαπανήθηκαν γι’ αυτό το σκοπό. Τα νούμερα είναι τρελά και θα γίνουν ακόμη πιο τραγικά τα πράγματα, γιατί εννοείται πως δε θα μείνουμε χωρίς προπονητή. Οπότε οι δαπάνες θα αυξηθούν στο έπακρο και εκεί που ο μπακάλης σκεφτόταν να βάλει το χέρι στην τσέπη για να πάρει ένα παίχτη, τώρα θέλοντας και μη θα αναγκαστεί να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για το νέο προπονητή που θα δίνει τις υπηρεσίες του στο Θρύλο. Απαράδεχτα όλα αυτά και συνάμα καταστροφικά για το όνομα του Ολυμπιακού, αφού όπου κι αν σταθείς ακούς να σχολιάζουν τις συχνές αλλαγές προπονητών στην ομάδα.

Για τα παιχνίδια τι να πει κανείς; Είναι φως φανάρι πως πάμε απ’ το κακό στο χειρότερο και παρά να μειώνουμε τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό αντιθέτως την αυξάνουμε και γίνεται όλο και πιο δύσκολο να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Μοιάζει σαν να έχει καταραστεί κάποιος τον Ολυμπιακό και μέρα με τη μέρα χάνει όλο και πιο πολύ το κύρος και την δύναμη του. Παρά να προχωράμε μπροστά, κάνουμε μεγάλα και συχνά βήματα προς τα πίσω. Δεν παλεύεται πλέον αυτό.

Θέλω την μεγάλη ανατροπή και τη μεγάλη αλλαγή που θα φέρει τα πάνω κάτω ή καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση τα κάτω πάνω γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε κατά πολύ κάτω. Ο μπακάλης να κάνει ένα έλεος και να αρχίσει να διορθώνει όλα αυτά που έχει καταστρέψει πριν να είναι πολύ αργά.

Καλό σας απόγευμα.

Θέα


1 σχόλιο:

  1. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο Πρόεδρας φαίνεται να μην τον νοιάζει, να μην τον ενδιαφέρει. Είναι προκλητικά αδιαφορος σε τέτοιο βαθμό που φουντώνουν οι φήμες περι αποχώρησης του από την Π.Α.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή