3/2/10

ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟΚαλησπέρα!

Αυτή τη χρονική περίοδο ο Ολυμπιακός μας βρίσκεται σε μια φάση που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να βρει τον παλιό και δοξασμένο του εαυτό. Όμως δυστυχώς δημιουργούνται κάποιες αχρείαστες καταστάσεις που μόνο καλό δεν κάνουν στην όλη εικόνα της ομάδας μας.

Ο Ολυμπιακός μετά από τα άσχημα σκαμπανεβάσματα του τελευταίου καιρού πρέπει απαραιτήτως να αλλάξει στάση και ρυθμό ούτως ώστε να αντιστραφούν οι μέχρι τώρα κακές εμφανίσεις και να αρχίσει να αναγεννάτε ο Ολυμπιακός που όλοι ξέραμε. Ένας Θρύλος που απ’ όπου περνούσε άφηνε πίσω του τα συντρίμμια των αντιπάλων του και χάριζε στους πιστούς οπαδούς του τη χαρά και τη συγκίνηση.

Δυστυχώς όμως απ΄ ότι φαίνεται κάποιοι προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους προκαλώντας καυγάδες δίνοντας αφορμή σε κότες και λαγούς να σχολιάζουν και να γελάνε εις βάρος μας. Ο Ντιόγκο ξαφνικά αποφάσισε να τα βάλει με τον Γιάννη Παπαδόπουλο λες και δεν είχαν πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούν.

Εδώ καιγόμαστε και αυτοί στην κοσμάρα τους. Παρά να επικεντρωθούν στο στόχο τους που δεν είναι άλλος από το να δουλέψουν σκληρά για να βρεθεί ξανά ο Θρύλος στην κορυφή, θυμήθηκαν ότι έχουν κάποιες διαφωνίες και έπρεπε σώνει και καλά να τις λύσουν τώρα αψηφώντας τα πάντα.

Τώρα ειδικά που όλοι μαζί πρέπει να είμαστε δεμένοι και ενωμένοι σαν μια γροθιά για να παλέψουμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για το Πρωτάθλημα βελτιώνοντας στο έπακρο την εμφάνιση της ομάδας, βρήκαν τους καυγάδες πιο ενδιαφέρον και ελκυστικούς παρά το να παίξουν επιτέλους μπάλα για να χορτάσει κι εμάς το μάτι μας σωστό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο από την ομάδα που αγαπάμε και ακολουθάμε παντού με όποιο τρόπο μπορεί ο κάθε ένας μας.

Εγώ προσωπικά το βρίσκω ανεύθυνο και ανώριμο. Εμείς τρελαινόμαστε και μας βγαίνει η ψυχή σε κάθε παιχνίδι που το κάθε ενενηντάλεπτο μας φαίνεται αιώνας, που έτσι όπως πάμε θα γίνουμε και καρδιακοί στο τέλος για να πουλάνε οι παίχτες μας τσαμπουκά και μεταξύ τους παρακαλώ.

Την μαγκιά και το τσαμπουκά τους να τον δείχνουν στο γήπεδο παίζοντας μπάλα και όχι να τρέχουν στο γήπεδο κυνηγώντας απλά την μπάλα. Θέλω να ξαναδώ τον Ολυμπιακό που ήξερα και αυτό πρέπει να επιδιώξει ο καθένας ξεχωριστά. Τέρμα οι επιπολαιότητες, είναι πια καιρός να σοβαρευτούν όλοι τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα….να παίξουν μπάλα και να φέρουν εις πέραν την αποστολή τους που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Όλοι μαζί ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

Καλό σας βράδυ.

Θέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου