16/2/10

ΚΑΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΚαλημέρα σε όλους.

Την περασμένη Κυριακή ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη χαρά στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Οι τρεις πολύτιμοι βαθμοί που πήραμε με τις γκολάρες από Λούα Λούα και Στολτίδαρο, έφεραν την αναστάτωση στους πρασίνους γιατί λίγο πριν το παιχνίδι μας με τον Αστέρα Τρίπολης, βίωσαν βαριά την ήττα από την Καβάλα με 2-0.

Πριν λίγες βδομάδες ο Παναθηναϊκός αν και πρώτος στη βαθμολογία με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση και τη διαφορά στους -8, έτρεμαν και συνάμα τρομοκρατούνταν στην ιδέα και μόνο ότι υπάρχει μια περίπτωση να σηκώσουν την κούπα. Παρόλα αυτά όμως, άρχισαν και να βγάζουν γλώσσα προκαλώντας μέχρι αηδίας τους Ερυθρόλευκους, κάνοντας το αίμα τους να βράζει και να θέλουν όσο ποτέ τη μεγάλη ανατροπή που θα άλλαζε τα δεδομένα και θα έκλεινε μια για πάντα τα στόματα των λαγών.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε αρκετές κακές εμφανίσεις που έφερναν αναμφίβολα την ήττα, όμως θέλοντας να μη δώσει συνέχεια στην επικύνδινη κατηφόρα αλλά και στα κακά στόματα των βάζελων, άρχισε να αλλάζει τις κάκιστες εμφανίσεις του και παρουσίαζε μεγάλη βελτίωση σε κάθε αγώνα κερδίζοντας στα παιχνίδια και μειώνοντας σημαντικά τους βαθμούς που μας χώριζαν από τον Παναθηναϊκό.

Έχουμε ακόμη οκτώ σημαντικά παιχνίδια που πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε, για να διαλύσουμε το βάζελο μια και έξω, μην αφήνοντας τους περιθώρια αντίδρασης. Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται να έχουμε τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι μας, να δώσουμε σε όλα τα παιχνίδια τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, γιατί πραγματικά μπορούμε να το κάνουμε και να μην επιτρέψουμε ούτε στιγμή στις αντίπαλες ομάδες να μας στριμώξουν. Όλα αυτά συν την Ολυμπιακή ψυχή που είναι πραγματικό θηρίο, θα πάρουμε τον τίτλο και θα προσθέσουμε ακόμη μία πανέμορφη κούπα στη συλλογή μας.

Το Πρωτάθλημα δε χαρίζεται σε κανένα. Ανήκει σε όποιον πετύχει μέχρι τέλους και επειδή τα αγαθά "κώπης κτώνται" ας προσπαθήσουμε και ας δουλέψουμε σκληρά για να απολαύσουμε μετά τους καρπούς της επιτυχίας. Σαν Ολυμπιακός θέλω την κούπα στο λιμάνι. Και ελπίζω και φέτος να έχει ο Θρύλος τη χαρά και την τιμή να σηκώσει την κούπα, αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους στα κρύα του λουτρού.

Καλή συνέχεια.

Θέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου