19/2/10

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΚαλημέρα αδέλφια.

Ο Ολυμπιακός εκτός του ότι είναι ομάδα με αξιοπρέπεια, όνομα και ιστορία, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι πολύ περισσότερο από αυτά, γιατί διαθέτει δύο πολύ αξιόλογα στοιχεία, ανθρωπιά και ευαισθησία.

Πριν λίγες μέρες έχασε τη ζωή του ο Χρήστος Μυτακίδης, που έπεσε θύμα τροχαίου οδηγώντας το μηχανάκι του. Ο νέος αυτός ήταν φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Ακολουθούσε παντού το Θρύλο, αφήνοντας το δικό του σημάδι και προσωπικότητα στο γήπεδο και όχι μόνο, έβαζε τη δική του φωνή και χρώμα στηρίζοντας και ζητωκραυγάζοντας για την ομάδα της καρδιάς του.

Η οικογένεια του άτυχου νέου πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ζήτησε να περάσει η νεκροφόρα που θα μεταφέρει το άψυχο σώμα του παιδιού, από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού πριν φτάσει στην τελευταία του κατοικία. Ο Χρήστος αυτό θα ήθελε σαν τελευταία του επιθυμία και αυτό επιδίωξαν οι δικοί του άνθρωποι, βρίσκοντας τους Ερυθρόλευκους σύμφωνους αλλά και συγκλονισμένους από την τραγωδία που κτύπησε την οικογένεια του Χρήστου αλλά και όλη την Ερυθρόλευκη οικογένεια.

Την Τρίτη κατά τη μεταφορά του, οι παίχτες διέκοψαν την προπόνηση τους και βγήκαν έξω για να αποχαιρετήσουν το Χρήστο, με τη συγκίνηση να φτάνει στο έπακρο. Κανείς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του για τον άδικο χαμό του νέου παιδιού.

Κάτι τέτοιες στιγμές θέλουμε όλοι να φωνάξουμε με δύναμη ψυχής, πως είμαστε περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί και ανήκουμε στην Ερυθρόλευκη οικογένεια της αγάπης και της αφοσίωσης.

Αιωνία σου η μνήμη αδελφέ.

Θέα

1 σχόλιο:

  1. Στα παιδιά αυτά όλες οι σκέψεις μας και όλες οι κούπες. Αντίο φιλαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή