21/2/10

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Καλημέρα αδέλφια!

Χθες βιώσαμε την απόλυτη ηδονή με τον Παναή να σηκώνει την κούπα. Μετά από αρκετό καιρό αδράνειας και απουσίας, ο Παναγιώτης δικαιώθηκε και αποθεώθηκε από όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια.

Έγινε η αρχή του τέλους μιας άθλιας κατάστασης που μας άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δόθηκε ένα τέλος στην κατάρα που μας στερούσε κούπες. Από δω και πέρα το ένδοξο τμήμα του μπάσκετ, να είστε σίγουροι πως θα μας προσφέρει μεγάλες στιγμές δόξας και μεγαλείων. Ήταν να γίνει η αρχή….

Χίλια μπράβο στον Παναή. Η υπομονή του μεγάλη, όπως και η δική μας άλλωστε, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που πολλοί από μας τον κρίναμε και τον καταδικάζαμε, μέχρι και που τον θέλαμε να φύγει από την ομάδα. Όλα αυτά όμως δικαίως τα πράξαμε και όχι εγωιστικά. Ο λόγος είναι οι πράξεις του και οι εσφαλμένες κινήσεις του, που πολλές φορές επέβαιναν μοιραίες και καταστροφικές για την ομάδα.

Τώρα όμως με υπομονή και επιμονή, έφερε εις πέρας την ομάδα και πραγματοποίησε το όνειρο όλων των Ερυθρόλευκων. Άξιος συγχαρητηρίων, η συγκίνηση μεγάλη. Και ακόμη είμαστε στην αρχή. Ο Ολυμπιακός θα μας προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις, έκλεισε ο κύκλος της αστάθειας και της απραγίας. Χθες άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, ένα κεφάλαιο που προμηνύει τα καλύτερα και πολλές κούπες.

Μπράβο και στα αστέρια μας, τους δεινούς εκτελεστές που δεν άφησαν τίποτα στην τύχη. Η αποστολή εξετελέσθη με την κούπα στα χέρια των Πειραιωτών. Και τον Παναγιώτη να σηκώνει και να αγκαλιάζει την κούπα με πάθος και συγκίνηση. Χίλια μπράβο…Άξιοι!

Καλή συνέχεια αδέλφια και ψηλά το κεφάλι. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί!! Τώρα πια κανείς και τίποτα δε μας σταματά…

Θέα
2 σχόλια:

  1. Πήρες το κύπελλο, αλλά έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση. Η ψυχολογία αλλάζει άρδην πολύ εύκολα και στο πρωτάθλημα τα πράγματα δεν θα κριθούν σε ένα ματς. Θα χεις και την ευρολίγκα στην άλλη μασχάλη.

    Γεια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ Kanthare, γι’ αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς και ακόμη πιο δυναμικά. Το ότι πήραμε το κύπελλο μετά από πολλά χρόνια είναι κάτι το οποίο πιστεύω θα βοηθήσει πάρα πολύ την ψυχολογία αλλά και τα κίνητρα των παιχτών, που τώρα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα. Τώρα προέχει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Θρύλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή