10/3/10

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ
Καλημέρα αδέλφια.

Σήμερα γιορτάζει ο Ολυμπιακός μας και μαζί του όλος ο Ερυθρόλευκος λαός.

Ο Ολυμπιακός δεν ανήκει σε αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις, ανήκει σε όσους τον αγαπάνε και τον στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα, σε χαρές και λύπες, σε νίκες και ήττες. Σήμερα για μένα είναι μέρα χαράς και συγκίνησης, δε θα αφήσω να τη σκιάσει κανείς, γι’ αυτό και δε θα αναφερθώ σε κάποιο όνομα γιατί ξέρω θα χαλαστούν πολλοί.

Η πορεία του Θρύλου αξιοσημείωτη, ένα όνομα, μια ιστορία, μια αγάπη που θα κυλάει στο αίμα μας για όσο ζούμε και θα κτυπάει ρυθμικά στις καρδιές μας. Πέρασε από δυσκολίες και ανταπεξήλθε, δοξάστηκε και τιμήθηκε από το λαό του όσο καμιά άλλη ομάδα. Ο κόσμος του πιστός πάντοτε τον στηρίζει σε όλες τις στιγμές του.

Αν κάποιος φταίει κατά καιρούς για τις διάφορες καταστάσεις που δημιουργούνται, δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά αυτοί που αποφασίζουν για τη μοίρα του. Οι ποδοσφαιριστές πάνε κι έρχονται, άλλοι βάζουν τη δική τους σφραγίδα για μια αξιόλογη πορεία, γράφοντας ιστορία και άλλοι φεύγουν χωρίς να έχουν αγγίξει τον κόσμο του Θρύλου. Η συγκίνηση προκαλείται από τον ίδιο τον Ολυμπιακό μέσα από το σήμα και την ιστορία του.

Θα έρθει η στιγμή που όλα θα διορθωθούν, φτάνει μόνο να είμαστε ψύχραιμοι, όλοι μαζί σαν μια γροθιά, για την αγάπη που λέγεται Ολυμπιακός, εμψυχώνοντας και στηρίζοντας τον πάντοτε, σε κάθε του στιγμή. Να παραδεχόμαστε τα λάθη και αδυναμίες, να είμαστε δίκαιοι και να λέμε πάντα όπως είναι τα πράγματα και όχι όπως θα θέλαμε να είναι. Να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να βγει νικητής μέσα σ’ αυτή την τωρινή κατάσταση που τον διαλύει και τον πάει κάθε φορά ένα βήμα πίσω.

Κάποτε όλα όσα τον πληγώνουν και του στερούν τη δόξα θα φύγουν, θα έρθουν νέοι άνθρωποι και θα φέρουν μαζί τους νέες μέρες χαράς και δόξας. Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν περνάνε απ’ το χέρι μας και δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τις αδιαφορίες κάποιων αναίσθητων και απαράδεχτων ανθρώπων. Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε είναι να μην εγκαταλείψουμε ποτέ τον Ολυμπιακό, να είμαστε πάντα δίπλα του και να τον στηρίζουμε ο κάθε ένας με το δικό του τρόπο. Οι μέρες της αυτοκαταστροφής που σκιάζουν και ντροπιάζουν θα περάσουν και τότε θα μπορούμε και πάλι να αποθεώσουμε την ομάδα της καρδιάς μας, τον Ολυμπιακό.

Καλημέρα αδέλφια και καλή συνέχεια. Χρόνια πολλά και ερυθρόλευκα σε όλα τα αδέλφια!!

Θέα


1 σχόλιο: