19/8/10

ΑΙΣΘΗΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ
Καλησπέρα αδέρφια!

Μπορεί στο χθεσινό φιλικό με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να μην σκόραρε κανείς, όμως αξιοσημείωτη είναι η αγωνιστική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, οι οποίοι μέρα με τη μέρα βελτιώνονται αισθητά.

Ο Βαλβέρδε αν και στην αρχή, φαίνεται πως πετυχαίνει το σκοπό του. Ο Ολυμπιακός, παίζει πλέον με πλάνο και κανείς δεν κάνει πια ότι του κατέβει στο μυαλό. Υπάρχει προγραμματισμός, καλύτερη συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των παιχτών, περισσότερη κυκλοφορία της μπάλας και πίεση προς το απέναντι στρατόπεδο. Φαίνεται πως οι Πειραιώτες το έχουν πάρει απόφαση πως τη νέα σεζόν δεν επιτρέπονται τα λάθη.

Το ότι η ομάδα έχει αρχίσει να μπαίνει σε μια σωστή πορεία, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και έτοιμη. Ο Ερνέστο έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει παρέα με τους ποδοσφαιριστές του και ευτυχώς όλα δείχνουν πως μεταξύ τους υπάρχει σεβασμός και αλληλοκατανόηση.

Η χημεία μεταξύ προπονητή και παιχτών παίζει το σημαντικότερο ρόλο για μια υγιής και ατρόμητη ομάδα. Όταν τα βρίσκουν μεταξύ τους και δέσει το γλυκό, η ψυχολογία τους και μόνο θα αποτελέσει το δυνατό κρίκο που μαζί με μια σοβαρή αγωνιστική προσπάθεια, η εξόντωση της αντίπαλης ομάδας θα είναι θέμα χρόνου.

Το αγωνιστικό κομμάτι του Θρύλου έχει βελτιωθεί και όλα δείχνουν πως υπάρχει όρεξη και θέληση από όλους. Η ομάδα θα στρώσει, ο Ολυμπιακός δεν είναι μια τυχαία ομάδα. Απλά χρειάζεται χρόνος, υπομονή και πάνω απ’ όλα σκληρή δουλειά για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και αυτό δεν αργεί να έρθει….

Πολύ σημαντικό και ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας πήραν πολύ σοβαρά το ρόλο τους και φαίνεται να εκτιμούν το γεγονός ότι τους δίνεται αγωνιστικός χρόνος για να αποδείξουν πως θα είναι τα επόμενα αστέρια του Πειραιά. Όταν αυτά τα νέα παιδιά δείχνουν όλο αυτό το πάθος και ζήλο για την τιμημένη φανέλα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, όλα ρέουν προς την επιτυχία.

Δεν θέλουμε απλά τη νίκη, θέλουμε να βλέπουμε ωραία μπαλίτσα με ένταση, ρυθμό και πολλές επιθέσεις που θα φέρουν τη μία νίκη μετά την άλλη!!!

Καλό απόγευμα να έχουμε!!

Θέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου