24/8/10

ΟΣΟ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!Καλημέρα αδέρφια!

Ο Ολυμπιακός διανύει μια περίοδο αλλαγών και νέα πρόσωπα ήρθαν στο προσκήνιο τα οποία θα κάνουν τη διαφορά. Πρώτος και καλύτερος ο Βαγγέλης Μαρινάκης!!! Δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο γιατί ο άνθρωπος πολύ απλά είναι κορυφή.

Με το που ανέλαβε το Θρύλο δεν έχασε ούτε λεπτό….Πήρε το ρόλο του πολύ σοβαρά και δεν πρόκειται να αφήσει το παραμικρό να επισκιάσει την ενδοξότερη ομάδα της Ελλάδος. Ήρθε να βάλει νέους όρους και νέες βάσεις για μια νέα αρχή που δε θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή "άτυχη" σεζόν.

Νέα πρόσωπα ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα και πάντα με την πρωτοβουλία και επιμονή του Μαρινάκη. Για μένα, μεγάλη σημασία έχει ότι εκτός από τις σπουδαίες μεταγραφές που έχει κάνει και που πρόκειται να αλλάξουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα, έφερε ξανά πίσω στο λιμάνι τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βαλβέρδε είναι η μεγάλη μου αδυναμία και πιστεύω σε αυτόν. Είναι ο πλέον κατάλληλος για τον Ολυμπιακό και με την πάροδο του χρόνου ξέρω πως θα δικαιωθώ. Δεν είναι κάποιος τυχαίος και έχει όλα όσα χρειάζεται ένας προπονητής για να στρώσει μια ομάδα και συγκεκριμένα τους Πειραιώτες που πρέπει να δέσουν μεταξύ τους.

Φέτος η ομάδα έχει κάνει πολύ σπουδαίες μεταγραφές και με τον Ερνέστο στο πηδάλιο θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Από την άλλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει το πάνω χέρι και δε λογαριάζει να αφήσει εκτεθειμένη την ομάδα. Ήδη μας έχει αποδείξει πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς του και σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσει να πάρει την κάτω βόλτα.

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να στηρίζουμε το Θρύλο, όπως πάντα άλλωστε και….υπομονή. Όλα θα γίνουν, απλά χρειάζεται χρόνος γιατί η ομάδα έχει ενισχυθεί και όλα πρέπει να δέσουν μεταξύ τους.

Πρόεδρος, προπονητής, ποδοσφαιριστές και εμείς ο κόσμος του Ολυμπιακού ΕΝΑ!! «Γαύροι ενωμένοι ποτέ νικημένοι».

Ένα μεγάλο μπράβο στον Μαρινάκη και χίλια ευχαριστώ που επιτέλους θα δούμε και πάλι το Θρύλο να κατακτά την πρώτη θέση της κορυφής και το κυριότερο απ’ όλα….ωραία μπαλίτσα!!!! Τίποτα δεν είναι τυχαίο…

ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!

Καλή συνέχεια…έχουμε να περιμένουμε τα καλύτερα!

Θέα

Υ.Γ: Οι αλλόθρησκοι που από πέρσι δεν έχουν βάλει γλώσσα μέσα, καλύτερα να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν γιατί σε λίγο καιρό η ντροπή τους δε θα κρύβεται…

GATE 7 – IN THIS LAND WE MAKE THE RULES


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου