12/9/10

Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ
Καλησπέρα αδέρφια!

Καλή αρχή με την Κέρκυρα και μια σημαντική νίκη για τον Ολυμπιακό, που πλέον ανέβασε τη ψυχολογία των ερυθρόλευκων στα ύψη. Λόγο τιμωρίας το καυτό Γ. Καραϊσκάκης ήταν άδειο και ο μοναδικός κόσμος του Θρύλου, δεν ήταν παρόν στο γήπεδο. Για άλλη μια φορά η απουσία του κόσμου φάνηκε έντονα και όλοι περιμένουν πως και πως το επόμενο παιχνίδι για να αντιστρέψουν και να γεμίσουν το κενό...

Οι Πειραιώτες έτοιμοι πια περιμένουν τις επόμενες αγωνιστικές, για να κερδίσουν τους πολύτιμους βαθμούς που θα επιτρέψουν στο δαφνοστεφανωμένο έφηβο ακόμα ένα πρωτάθλημα. Η σκληρή δουλειά, η σωστή τεχνική και συνεργασία θα είναι η χρυσή συνταγή για την επαναφορά του ερυθρόλευκου αυτοκράτορα στο θρόνο του.

Οι συνεχές καλές φάσεις στο χθεσινό παιχνίδι και ο τρόπος που χειρίζονταν οι Πειραιώτες την μπάλα, δίνουν το μήνυμα πως ο Ολυμπιακός μέρα με τη μέρα είναι όλο και πιο έτοιμος για την ολική του επαναφορά στη δόξα και το μεγαλείο του ποδοσφαίρου.

Η "κατάρα" έσπασε και νέα μπόρα έρχεται να ξεσπάσει στα γήπεδα με οδηγό τον Ολυμπιακό που κουβαλά το ευχάριστο βάρος της δοξασμένης ερυθρόλευκης φανέλας. Ο κόσμος διψασμένος για γκολ και θέαμα, θα βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στο πλευρό των παιχτών μας. Το πάθος και η αγάπη του κόσμου για το δαφνοστεφανωμένο φανερώνει τα αιωνία δεσμά που έχει ο κόσμος με τον Ολυμπιακό.

Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου, το μήνυμα όμως είναι αισιόδοξο και προβλέπει πολλά και καυτά γκολ... Η ομάδα δένει σιγά σιγά και όλα φαίνονται πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ομαδούλα, είναι θρησκεία και αυτό κανείς δεν μπορεί και δεν τολμά να το αμφισβητήσει.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας! Φέτος όλα δικά μας!!!

Θέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου