30/9/10

ΕΙΜΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!

Καλησπέρα αδέρφια!

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, με εκπληκτική αγωνιστική σοβαρότητα είδαμε το περασμένο Σάββατο στο κάστρο, όπου ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τον Αστέρα Τρίπολης με 3 – 0. Κυρίαρχος του παιχνιδιού ήταν ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα το ξεσάλωμα του κόσμου μας στις κερκίδες, με τα συνθήματα να πέφτουν βροχή.

Οι υπερευχαριστημένοι οπαδοί, αποθέωσαν την ομάδα της καρδιάς τους στο καυτό Γεώργιος Καραϊσκάκη. Η συγκίνηση από τη θριαμβευτική νίκη και την απόκτηση των επιπλέων βαθμών, ζωγραφίστηκε στα πρόσωπα όλων. Το μεγαλύτερο όμως επίτευγμα που ευχαρίστησε και ικανοποίησε στο έπακρο το λαό του Θρύλου, ήταν η «μαγεία» που εκπέμψαν οι Πειραιώτες και ο μοναδικός τρόπος που χειρίστηκαν την μπάλα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το γεμάτο από ευκαιρίες 90λεπτο, έφερε στη μνήμη όλων τις μεγάλες στιγμές δόξας και μεγαλείου των προηγούμενων λατρεμένων χρόνων.

Εξαιρετική η εμφάνιση των Πειραιωτών, όπως εξαιρετική ήταν και η συνεχής κυκλοφορία της μπάλας με το μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής να ανήκει στον Ολυμπιακό. Η ομάδα φάνηκε πως άρχισε να παίρνει τα «πολύ» πάνω της και αυτό δε μπορούσε να αφήσει κανένα αδιάφορο.

Φυσικά είμαστε ακόμα στην αρχή και οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ. Ίσα – ίσα που από δω και πέρα η ευθύνη των Πειραιωτών είναι μεγαλύτερη από ποτέ άλλοτε και η ανάγκη για την αποκατάσταση του ονόματος μας, ωθεί όλους στην σκληρή δουλειά.

Η βαριά από δόξα τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο, το σήμα κατατεθέν όλων των γαύρων, πρέπει να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία της και φέτος όλα δείχνουν να οδεύουν προς το δρόμο του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά με λιγότερα….αγκάθια!

Ο νέος μας πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, επένδυσε πολλά στην ομάδα, όχι μόνο χρήμα, αλλά και καλή διάθεση, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά, για την ολική επαναφορά του ερυθρόλευκου αυτοκράτορα στο θρόνο του. Η επιθυμία των πλείστων οπαδών για την επιστροφή του Ερνέστο Βαλβέρδε, εισακούστηκε από τον πρόεδρο και τον έφερε πίσω στην ομάδα.

Η μεγαλύτερη όμως εκπλήρωση ήταν η απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών στον Ολυμπιακό, γιατί κακά τα ψέματα, χρειαζόμασταν μια γερή δόση από μεταγραφές, "όπως ο άνθρωπος το νερό" για την επιβίωση του. Οι ανάγκες ήταν πολλές, η επιθυμία μας μεγάλη και η απόκτηση τους αποδείχτηκε σωτήρια για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός, αγωνιστική με αγωνιστική βελτιώνεται αισθητά και προκαλεί τις αντίπαλες ομάδες να είναι προετοιμασμένες, γιατί δε θυμίζει σε τίποτα τον διαλυμένο Ολυμπιακό της περσινής σεζόν. Αντιθέτως, θυμίζει τον ατρόμητο αρχηγό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που έπαιρνε σερί τα πρωταθλήματα…αφήνοντας όλους τους υπόλοιπους κατά πολύ πίσω.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη Θρυλάρα και ένα υπέροχο σαββατοκύριακο σε όλους (τριήμερο για τους Κύπριους)!

Θέα

Υ.Γ: Συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα δεν ανέφερα γιατί μερίμνησαν οι αθλητικές εκπομπές γι αυτό! Εξάλλου ο θρίαμβος δεν κρύβεται…Και όσο και αν οι ακατονόμαστοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να αμαυρώσουν το όνομα του Θρύλου, δε θα καταφέρουν απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Αντιθέτως, με τις γελοίες τους εμφανίσεις έγιναν ρεντίκολο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έτσι για να μάθουν επιτέλους να κρατάνε και λίγο το στόμα τους κλειστό, γιατί πολύ απλά…δεν τους παίρνει άλλο!!!
2 σχόλια: