4/10/10

ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ!Καλησπέρα αδέρφια!

Ο κόσμος του Θρύλου, έχοντας το δαφνοστεφανωμένο έφηβο για οδηγό, μπορεί κάθε φορά να ξεπεράσει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό για την αγάπη που λέγεται
Ο-Λ-Υ-Μ-Π-Ι-Α-Κ-Ο-Σ! Ο θρύλος δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι τρόπος ζωής, η καθημερινότητα μας, η ίδια μας η ζωή.

Μέσα από την ένδοξη αυτή ομάδα του χιλιοτραγουδισμένου Πειραιά, έχουμε βρει μια αγάπη που ομορφαίνει κάθε στιγμή τη ζωή μας. Κάποιος που έχει το θρύλο στο DNA του, δεν παύει ποτέ να στηρίζει και να εμψυχώνει την ομάδα της καρδιάς του. Σε κάθε παιχνίδι είναι παρόν, με όποιο τρόπο μπορεί, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, είτε αυτό είναι ντέρμπυ, είτε φιλικό.


Υπάρχουν στιγμές που θα γκρινιάξουμε για μια γκέλα, θα νευριάσουμε, θα βρίσουμε κι όμως δε θα εγκαταλείψουμε ποτέ τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Πρόεδρος και οι ποδοσφαιριστές. Ο Ολυμπιακός είναι η ιστορία, η δοξασμένη ερυθρόλευκη φανέλα και όλοι όσοι τον στηρίζουν και κατοικεί στην καρδιά τους. Ο Ολυμπιακός είμαστε όλοι εμείς…γιατί πολύ απλά ανήκει στο λαό του και σε όσους χάθηκαν τη θλιβερή εκείνη μέρα στις 8/2/1981.


Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας που ποτέ δεν παύει να τον ακολουθεί και να τον στηρίζει παντού και πάντοτε. Εξάλλου το λέει και ο ύμνος μας «Που έχεις δύναμη σου Ολυμπιακέ, τον πύρινο σου κόσμο που δε λυγά ποτέ»! Στο γήπεδο και όχι μόνο, είμαστε η ζωντανή απόδειξη και η απάντηση σε όλους τους αλλόθρησκους που υποτιμούν και «προκαλούν» τον κόσμο μας.

Καιρός λοιπόν να το πάρουν απόφαση…γιατί:
Η ΓΗ ΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ!
IN THIS LAND WE MAKE THE RULES – GATE 7


ΘέαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου