27/12/10

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!


Καλημέρα αδέρφια!

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ ‘όλα, ευτυχία και αγάπη!!! Σας εύχομαι αυτή η νέα χρονιά που μας έρχεται, να είναι για σας και τις οικογένειες σας, η καλύτερη χρονιά και να εκπληρώσετε όλες σας τις επιθυμίες!!

Τον περασμένο μήνα το μπλοκ μου έκλεισε ένα χρόνο ζωής και θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο και αδερφό Κωνσταντίνο, λάτρη του μπάσκετ και πιστό του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, που με ώθησε να ανοίξω αυτό το ερυθρόλευκο μπλοκ.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο και επίσης αδερφό Θέμη, για όλη τη βοήθεια που μου προσέφερε και που πάντοτε με στηρίζει στην ανανέωση και εμφάνιση του μπλοκ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους φίλους, γαύρους και μη, για το ενδιαφέρον που έδειξαν και που συνεχίζουν να δείχνουν παρακολουθώντας την προσωπική μου σελίδα και που διαβάζουν τις προσωπικές μου απόψεις για τον Ολυμπιακό.

Εύχομαι ειλικρινά σε όλους, το 2011 να σας φέρει όλα όσα στερηθήκατε τις προηγούμενες χρονιές και να αφήσετε πίσω στο 2010 ότι σας στενοχώρησε. Μια νέα χρονιά έρχεται να πάρει τη θέση της παλιάς και στο χέρι μας είναι να την κάνουμε κατά πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Και για να μην ξεχνιόμαστε…πάντα επιτυχίες στο Θρύλο μας!!!

Με αγάπη και σεβασμό σε όλους…

Θέα 7

Υ.Γ: Οι FANTASTIC FOUR «Θέμης 7, Constantine, Babis_gate7 και Thea 7» θα συνεχίσουν δριμύτεροι και τη νέα χρονιά που μας έρχεται, γράφοντας στο «Γαυράδικο - http://gauradiko.blogspot.com/» και στο προσωπικό τους μπλοκ για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο, αναλύοντας έξω από τα δόντια όλα όσα αφορούν τον Ολυμπιακό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο…

«Γιατί το να γράφεις τα πιστεύω σου και όχι αυτά που θέλουν να ακούσουν οι πολλοί είναι μαγκιά που προέρχεται από τα βάθη της καρδιάς και κανείς δεν μπορεί να τη τσαλακώσει»!!!

Θέμης 7 «http://oexoaristera.blogspot.com/»
Constantine «http://redempirebasketball-konstantinos.blogspot.com/»
Babis_gate7 «http://babis7.blogspot.com/»
Thea 7 «http://erithroleukistratiathea7.blogspot.com/»

2 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε Θέα γίγαντα. Χρόνια πολλά.

    Εύχομαι τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά Κώστα μου!!!! Σου εύχομαι το 2011 να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς!!!! Και ξέρεις ότι το εννοώ μέσα από την καρδιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή