18/2/11

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!


Καλημέρα αδέρφια!

Αύριο επιτέλους έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Θρυλάρας και της ροζ συνοικίας.

Οι πράσινες φυλλάδες «κλασικά» όπως πάντα, προκαλούν και ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό. Αυτό παλιά με εκνεύριζε, αλλά πλέον δεν με απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ! Αυτοί οι τύποι και δημοσιογράφοι της πλάκας, πιστεύουν πως με το να προκαλέσουν και να τσιτώσουν τον ερυθρόλευκο λαό, θα καταφέρουν κάτι… Μέγα λάθος.. το παραμύθι το έχουμε μάθει λέξη προς λέξη και δεν μας καίγεται καρφί.

Αντιθέτως όλο αυτό μου προκαλεί γέλιο γιατί πολύ απλά γίνονται ρεζίλι…και ως συνήθως δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν πως κάνουν και κάποιο μεγάλο κατόρθωμα. Ας γελάσουμε λοιπόν και ας μην αφήνουμε να μας επηρεάζει και να μας χαλάει τη διάθεση κάτι τόσο «παλιομοδίτικο».

Τώρα θα τους μάθουμε τους βαζέλες;; Ας δουν τα χάλια τους και μετά αν έχουν κάτι να πουν, ας το πουν στο γήπεδο και όχι σε μερικά φύλλα χαρτιού που δεν έχουν καμία αξία.

Άσε που πολλές φορές προκαλούν και ένα σωρό προβλήματα γιατί ανάβουν τα αίματα στους φιλάθλους και τους γυρίζουν τα μυαλά ανάποδα. Και όταν γίνουν οι φασαρίες και μετά, τους κράζουν και από πάνω, ενώ λίγες μέρες πριν οι ίδιοι τους προκαλούσαν με όλα αυτά που έγραφαν κάνοντας τους πλύση εγκεφάλου.

Συγκρίνεται τα δύο πρωτοσέλιδα, το «ΦΩΣ» και το «DERBYnews».


Η ερυθρόλευκη εφημερίδα «ΦΩΣ» πολύ έξυπνα και συνεσταλμένα παρομοιάζει τον Τζιμπούρ με τρομοκράτη. Η ενσωμάτωση του τίτλου «τρομοκράτης» προήλθε λόγω της εκπληκτικής του εμφάνισης στο γήπεδο και το μοναδικό τρόπο που σκοράρει στα δίχτυα των αντιπάλων.

Στις δηλώσεις του υποστηρίζει πως: «Τρομοκράτης πρέπει να είμαι στο γήπεδο». Με αυτό τον τρόπο δείχνει τη σοβαρότητα του και το πάθος του για την μπάλα, χωρίς όμως να κάνει διάφορα κουλά εκτός αγωνιστικού χώρου για να προκαλέσει, όπως κάνουν μερικοί στο απέναντι στρατόπεδο.

Από την άλλη η πράσινη φυλλάδα θέλοντας να πουλήσει σάπιο πνεύμα και μεγαλεία για κομπλεξικούς, φουμάρει ένα σωρό αηδίες περί πολυβόλων και παλιούς λογαριασμούς μεταξύ γαύρων προπονητών και βάζελων ποδοσφαιριστών.

Και αυτό δεν ήταν τίποτα… εδώ και μέρες άρχισαν τα όργανα και θα συνεχίσουν μέχρι και την... ήττα τους. Τότε όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι θα μετατραπούν σε ωραιότατα αγάλματα και δεν θα βγάζουν λέξη…εκτός και αν από την πικρία τους, βρουν άλλα θέματα να ασχοληθούν με γαύρικο περιεχόμενο. Μία από τα ίδια δηλαδή. Αδιόρθωτοι και κομπλεξικοί για μια ζωή…


Σιγά βρε Λέτο και σε φοβηθήκαμε, δεν βλέπεις που τρέμουμε μόνο και μόνο από τις απειλές σου; Που να σε δούμε ακόμη στο κάστρο… Άντε βρε προδότη που έχεις το θράσος να βγάζεις και γλώσσα από πάνω. Τρομάρα σας…

Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα και σαν τη Μαντάμ Σισσού δεν τους γουστάρουμε στο Θρύλο. Γιατί οι παιχταράδες μας, ούτε σουσουράδες είναι, ούτε προδότες. Και εάν κάποιος από αυτούς το πράξει ποτέ αυτό, τότε θα πάρει πόδι απ’ εκεί μέσα την ίδια στιγμή.

Δέστε χάλια εδώ πέρα. Η μεταμόρφωση του Σισσέ σε μαντάμ Σισσού…Έλεος, όλοι γελάνε με τα χάλια του, μία ακόμη ντροπή των πρασίνων. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι…


Εμείς βαζελάκια τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο γήπεδο, γιατί έχουμε τα κότσια να σας τουμπάρουμε για άλλη μια φορά και να σας κλείσουμε το στόμα μια και καλή!

Καλή επιτυχία στη Θρυλάρα μας και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στους άλλους!!!

Θέα 7
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου