25/7/11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..!Καλησπέρα αδέρφια,

Μετά από 3 μήνες και κάτι που έχω να γράψω στο μπλοκ, πιστεύω πως ήρθε ο καιρός να επανέλθω σιγά – σιγά.

Όταν σε προβληματίζουν πολλά και έρχονται στη ζωή σου το ένα μετά το άλλο, κάπου χάνεις την όρεξη, τον ενθουσιασμό και το πάθος για να κάνεις αυτό που αγαπάς. Τουλάχιστον με μένα αυτό έχει συμβεί.

Προσπαθώ λοιπόν να αφήσω στο παρελθόν όλα αυτά που με χαλάνε…γιατί έρχεται και μια νέα δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ομάδα μας, μέσω των φιλικών παιχνιδιών, πρέπει να βρει τους ρυθμούς της και για τη νέα σεζόν, τόσο για το πρωτάθλημα αλλά κυρίως για το Champions League που περιμένουμε πως και πως.. Ε ναι ρε γμτ μας έχει λείψει….

Οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να προετοιμαστούν κατάλληλα γιατί η χρονιά που μας έρχεται θα είναι ακόμη πιο δύσκολη με περισσότερες απαιτήσεις και με πολύ λιγότερα έως μηδαμινά περιθώρια λάθους.

Ο Ερνέστο φυσικά και έχει τα δικά του πλάνα για την νέα αυτή σεζόν που θα αποδοκιμάσει τόσο τον ίδιο ως προπονητή, όσο και τους ποδοσφαιριστές μας, που καλούνται να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο πειθαρχημένα και με το μυαλό «μέσα» στο κεφάλι τους.

Μπορεί να έχουμε πάρει το 38ο πρωτάθλημα αλλά αυτό δεν ήταν το τελευταίο…και σαφώς όσο υπάρχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός θα επιδιώκει ακόμη περισσότερα πρωταθλήματα. Έτσι για να μεγαλώσουμε και τη διαφορά των κουπών μεταξύ Θρύλου και ανύπαρκτων!!!

Την περσινή σεζόν δεν είχαμε το άγχος της Ευρώπης, σε αυτό τον τομέα τουλάχιστον ήμασταν χαλαροί. Τώρα όμως τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά.

Φέτος, οι προσπάθειες και ελπίδες για μια καλή θέση στο Champions League απαγορεύει τη χαλάρωση και τις απερίσκεπτες κινήσεις. Αν υπήρξε πέρσι συγχώρεση.. φέτος αυτή θα είναι μια άγνωστη λέξη για την ομάδα μας.

Οι απαιτήσεις του ερυθρόλευκου λαού ως συνήθως πολλές μέχρι εξάντλησης. Όχι γιατί είμαστε αχάριστοι, ούτε γιατί είμαστε αχόρταγοι… ο λόγος είναι πολύ απλός…
Είμαστε γαύροι και γουστάρουμε γι αυτό.

ΓΑΥΡΟΣ = ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ! Και μόνο αυτό αρκεί για να θέλουμε την ομάδα της καρδιάς μας πρώτη σε όλα. Όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Θρύλου μας, αλλά σε όλα τα αθλήματα.

Πάντως ότι και να συμβεί εμείς δεν ξενερώνουμε ποτέ…ΠΑΝΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!

Να έχετε ένα υπέροχο βράδυ…

Θέα 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου