25/8/11

ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΑΩ…!


Καλησπέρα αδέρφια.

Δύο μέρες έχουν απομείνει για την πρεμιέρα της Superleague και δεν ξέρουμε απολύτως τίποτα…

Αν είναι ποτέ δυνατόν να είμαστε ξεκρέμαστοι και να μην μπορεί να βγει μια απόφαση για το τι πρόκειται να συμβεί.

Το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά, γιατί αλλιώς 4,000.000 θα κάνουν φτερά, κι όμως Ολυμπιακός και Άεκ δεν γνωρίζουν ακόμη αν θα παίξουν φιλικό παιχνίδι ή αν θα κοντραριστούν με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό.

Μπέρδεμα και πάλι μπέρδεμα. Τώρα αν ο Ηρακλής καταφέρει να πείσει… θα έχουμε και τον Αστέρα Τρίπολης εκτεθειμένο… Όπου μας πάει ο άνεμος πάμε…(που λέει και το τραγούδι).

Δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι έχουν φροντίσει να είναι παρόν στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Και τώρα, τα έχουν αφήσει όλα στο ντούκου γιατί δεν έχει βγει μια ουσιαστική απόφαση που να μεταβιβάζει στον κόσμο το τι πρόκειται να γίνει.

Για να δούμε.. Πάντως προς το παρόν καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουμε πως και πως μια ανακοίνωση για το τι θα ακολουθήσει. Ε να ξέρουμε κι εμείς οι άμοιροι οι οπαδοί τι να κάνουμε…

Σήμερα είναι και η κλήρωση του Champions League. Για να δούμε τι μας μέλει να αντιμετωπίσουμε… Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να κληρωθούμε με τον Αποέλ. Από τη μία είναι ωραία που θα βρίσκεται η Κύπρος όλη σε εγρήγορση.. άλλοι για τον Ολυμπιακό και άλλοι για τον Αποέλ. Όμως θα γίνει και μπάχαλο… Δύσκολα τα πράγματα! Να φυλάμε τα κεφάλια μας…

Καλή επιτυχία να έχουμε και η κλήρωση να είναι θετική για τον Ολυμπιακό!!

Θέα 7 (Ερνέστο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου