28/9/11

ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ… ΕΥΡΩΠΗΣ


Καλησπέρα αδέρφια!

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για τη μεγάλη Ευρωπαϊκή μάχη στο Emirates. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές προκλήσεις και μεγάλους πονοκεφάλους. Απαιτεί γερά νεύρα και μια αρετή που πολύ εύκολα μπορεί να «εξουδετερωθεί», η πειθαρχία.

Η πειθαρχία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των αντιπάλων. Η Άρσεναλ θα πιέσει, θα προσπαθήσει να επιβάλει το δικό της ρυθμό για να εκτροχιάσει τον Ολυμπιακό. Θα εκμεταλλευτεί το γεγονός της έδρας βάζοντας τον Θρύλο σε μπελάδες.

Η Άρσεναλ δεν είναι στα φόρτε της, αλλά ούτε κι εμείς. Θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει, το ίδιο κι εμείς. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Η μπάλα καμιά φορά μπορεί να γίνει τόσο άτιμη που αν δεν σε θέλει.. πάει τελείωσε.

Η ψυχολογία μας γενικά θα είναι καλή. Αν εξαιρέσουμε το άγχος που λογικό είναι να υπάρχει και το γεγονός ότι θα είμαστε οι φιλοξενούμενοι, κατά τα άλλα πάμε με μια Ά λογική και με το μυαλό προσηλωμένο μόνο στο παιχνίδι.

Το πρωτάθλημα μένει στην άκρη για λίγο. Αυτό που απομένει, είναι οι ερυθρόλευκοι να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα… να παίξουν μπάλα. Όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο.. και η μπάλα είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρουμε. Το πώς θα την καθοδηγήσουμε;;; Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα που θα απαντηθεί στο γήπεδο.

Στην τελική, όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα, θέλω την ομάδα μου να παίξει όσο πιο καλά μπορεί. Θέλω τους παίχτες μας να παλέψουν μέχρι το τέλος και να απελευθερώσουν την ερυθρόλευκη ψυχή που κρύβουν μέσα τους, βάφοντας το Λονδίνο όλο με τα χρώματα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου.

Τελικά το Ευρωπαϊκό όνειρο είναι στρωμένο με αγκάθια και στο βάθος διακρίνονται τα υπέροχα και ευωδιαστά τριαντάφυλλα;;; Ή είναι απλά μια ταινία; Κι αν είναι ταινία;; Θα γράψουμε εμείς το σενάριο ή απλά θα παίξουμε τους ρόλους που θα μας πλασάρουν οι άλλοι… Η απόφαση είναι δική μας, το ίδιο και η κίνηση ρουα ματ!!!!!

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό..! Κάντε μας περήφανους!!!

Καλό βράδυ σε όλους.

Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου