17/10/11

ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ… ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ


Καλημέρα αδέρφια.

Ποιος ο λόγος της αμφισβήτησης και της απόλυτης άρνησης όταν υπάρχουν τα γεγονότα και οι πράξεις που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο; Γιατί μερικοί άνθρωποι επικαλούνται επιχειρήματα τα οποία δεν στέκουν και δεν ισχύουν, μόνο και μόνο για να μην παραδεχτούν πως έχουν κάνει λάθος;

Ο λόγος για τον Φουστέρ για τον οποίο κάποιοι ισχυρίζονται πως δεν «κάνει» για τον Ολυμπιακό και πως μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στην ομάδα. Συγνώμη αλλά εγώ αυτό ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ!

Δυστυχώς ο παίχτης μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τραυματίστηκε στα πλευρά και αναγκαστικά θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης. Μακάρι να γίνει καλά συντομότερα, πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο και μετά για να επιστρέψει πίσω στα ποδοσφαιρικά του καθήκοντα.

Ο τραυματισμός του ήταν η αφορμή για να επανέλθουν οι αμφιβολίες και τα πικρόχολα σχόλια περί αμφισβήτησης της προσφοράς του στον Ολυμπιακό. Δεν λέω…ο κάθε ένας μπορεί ελεύθερα να λέει τη γνώμη του, δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Αλλά όταν υπάρχουν στη μέση 12 γκολ, εκ των οποίων κάποια από αυτά έχουν αποβεί σωτήρια για την ομάδα, τότε δεν υπάρχει λογική στην αμφισβήτηση της προσφοράς του στον Θρύλο.

Μπορεί να πει κάποιος με τρανταχτές αποδείξεις πως αυτός ο ποδοσφαιριστής δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα; Η μέχρι στιγμής αγωνιστική του εμφάνιση κάνει «μπαμ». Μελλοντικά επίσης, είναι ένας παίχτης που μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό, μπορεί να σκοράρει, μπορεί να «σώσει» και πάλι μια κατάσταση που χωρίς την παρουσία του, ίσως και να υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Ο Φουστέρ παίζει με πάθος, δείχνει αφοσίωση στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο και φαίνεται να τιμά και να σέβεται την φανέλα που φοράει. Ενεργεί διπλωματικά, ψάχνει για ευκαιρίες και βεβηλώνει την εστία των αντιπάλων του.

Είναι μεγάλη αχαριστία που ακόμα και τώρα μετά από αυτά τα γκολ που έχουν πλέον γραφτεί στην ιστορία του Ολυμπιακού και τις δυναμικές του παρουσίες, κάποιοι να επιμένουν και να μην αποδέχονται την προσφορά του Φουστέρ στον Ολυμπιακό.

Από την αρχή υπήρχαν τα άτομα που δεν τους γέμιζε το μάτι και παρόλα όσα έχουν προκύψει επιμένουν στην πρωταρχική τους εκτίμηση.

Επίσης υπάρχουν μερικοί, που ακόμη χειρότερα, όταν τον βλέπουν να σκοράρει τον παρομοιάζουν με αξέχαστους μεγάλους ποδοσφαιριστές, ενώ οι ίδιοι πάλι σε μια «κακή φάση» τον βγάζουν άχρηστο και άμπαλο. Αυτό τα λέει όλα…

Είναι κρίμα να μην του αναγνωρίζονται οι προσπάθειες, τα γκολ και η αγωνιστική του εμφάνιση.

Ο προπονητής μας τον έφερε στον Ολυμπιακό και για να το πράξει αυτό κάτι παραπάνω ήξερε από μας. Αργότερα επέμενε να τον έχει ως βασικό και πάλι είχε δίκιο. Μπορεί στην αρχή να ήταν λίγο «χαμένος» και να μην φαινόταν η παρουσία του στο γήπεδο, όμως πολύ σύντομα βρήκε το ρυθμό του και είδαμε μια τεράστια αλλαγή.

Η επιμονή του Βαλβέρδε για τον Φουστέρ, έδωσε «τροφή» σ’ αυτούς που δεν τον ήθελαν στην ομάδα και τα πικρόχολα σχόλια και παρατηρήσεις πήραν φωτιά.

Στην τελική όμως ο Βαλβέρδε δικαιώθηκε και βγήκε κερδισμένος, όπως γενικά και όλη η ομάδα και εμείς οι οπαδοί που μπορούμε να εκτιμάμε όλους όσους αποτελούν την ενδοξότερη ομάδα της Ελλάδος που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..!

Ο Φουστέρ έχει βοηθήσει την ομάδα, έχει προσφέρει στην ομάδα και μάλιστα έχει «σώσει» τον Ολυμπιακό σε κάποια παιχνίδια, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Ακόμα και οι καλύτεροι μπορεί να έχουν μια «κακή» μέρα και αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε παίχτη, σε οποιοδήποτε παιχνίδι . Δεν μπορούμε όμως να τους κρίνουμε από μία εμφάνιση και μόνο.

Το να κάνει κανείς λάθος είναι ανθρώπινο. Το να παραδεχόμαστε όμως τα λάθη μας είναι κάτι πολύ σπουδαίο και δείχνει χαρακτήρα. Όταν όμως επιμένουμε πως έχουμε δίκιο και όλοι οι άλλοι άδικο επειδή δεν θέλουμε να παραδεχτούμε πως έχουμε κάνει λάθος, ιδίως τη στιγμή που όλα τα στοιχεία δείχνουν εντελώς το αντίθετο.. τότε είμαστε γελοίοι. Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής μας και όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Καμιά φορά η αυτοκριτική μπορεί να βοηθήσει στο να βλέπουμε κάποια πράγματα πιο «καθαρά» χωρίς προκαταλήψεις και ανόητους εγωισμούς.

Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη εβδομάδα και καλή επιτυχία στην Θρυλάρα μας την Τετάρτη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, γι αυτό ας σταθούμε «βράχος» για άλλη μια φορά και να βοηθήσουμε τους παίχτες μας με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εμείς μπορούμε…!

Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου