8/11/11

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ, ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΜΗΛΕΣ!Καλησπέρα αδέρφια!

Γιατί όλοι οι πράσινοι περιμένουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού που θα τους φτιάξει ένα τεράστιο παλάτι λατρείας για λαγούς και πετραχήλια;;; Ποιος είναι ο υπαίτιος που τους έχει βάλει στην πρίζα και περιμένουν τον πρίγκιπα της Αραπιάς για να αναλάβει το δύσκολο έργο της ομάδας τους;

Το έργο αυτό εκτός των άλλων περιλαμβάνει:
1) Χρέη και παλιές αμαρτίες,
2) μια ομάδα η οποία αποτελείται από λαγούς,
3) οπαδούς της κλάσης των πολλών λόγιων και μηδέν πράξεων, επίσης ψευτόμαγκες του υπολογιστή,
4)μερικές φυλλάδες που κάνουν όνειρα και τα έχουν μια ζωή με τον Ολυμπιακό, και
5) αηδιαστικές πρασινιάρικες γλωσσάρες από δω μέχρι και την Κίνα.

Εκτός από τον σουλτάνο πρίγκιπα, περιμένουν και τις καμήλες που θα φέρουν τους λαγούς τους στο καυτό Γ. Καραϊσκάκης. Φαίνεται πως θέλουν να προσκυνήσουν τον ναό με τον κλασσικό τρόπο, όπως δηλαδή οι τρεις μάγοι με τα δώρα, αυτή τη φορά όμως οι τρεις έγιναν 11 και βάλε!

Μια συμβουλή θέλω να τους δώσω σαν καλή οικοδέσποινα, γιατί τα παιδιά της γλωσσοδιάρροιας θα έρθουν στο δικό μου σπίτι, στο δικό μου χώρο λατρείας, τον ναό μου… "πέστε στον πρίγκιπα σας να μην ξεχάσει να εφοδιάσει τις καμήλες με GPS", κρίμα είναι να χαθείτε πάλι.. άντε γιατί σας περιμένουμε με πολλή ανυπομονησία και είναι ντροπή να έχεις τους χιλιάδες οικοδεσπότες και οικοδέσποινες να περιμένουν.. είναι αγένια βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε δηλαδή;


Αυτός ο Βλάσης πρέπει να έχει πολύ σπουδαία κονέ. Αμ τι, κοτζάμ πρίγκιπα θα σας φέρει.. μπράβο βρε, σας έφεξε πάλι. Εμείς όμως δεν ζηλεύουμε τα φαντάσματα. Έχουμε τον Βαγγέλα να μεριμνά για την δική μας ομάδα, άσε που τον έχουμε μπροστά μας και δεν χρειάζεται να μπούμε καν στον κόπο να φανταστούμε πως μοιάζει εξωτερικά. Είναι προεδράρας, νοιάζεται για τον Ολυμπιακό και δίνει το παρόν του στα παιχνίδια. Το σημαντικότερο… δεν είναι φάντασμα σαν τον πρίγκιπα. Ακόμη δεν τον είδατε και μιλάτε για λεφτά και παλάτια.


Τελικά μάλλον πρόκειται για απάτη... και εάν ισχύουν οι φήμες περί φάντασμα-πρίγκιπα και πολύ απλά ο άνθρωπος δεν υπάρχει… τότε Βλάση δεν σε βλέπω καλά. Έστω κι αν υπήρχε αυτός ο πρίγκιπας, έστω κι αν είχε κάποιες σκέψεις για να αναλάβει το λαγούμι, απ' ότι φαίνεται έκανε πίσω και ο Τσάκας παραμυθιάζει τους πρασίνους για να κερδίσει χρόνο!

Σημασία έχει πως εμείς γελάμε και φτιαχνόμαστε από τις δηλώσεις του Βλάση. Καλό θα ήταν να έχει μαζί του και βοηθό, ο οποίος θα ηχογραφεί τον Βλάση εν ώρα δράσης στις κάμερες, γιατί μετά ξεχνάει ο κακομοίρης τι λέει και σε επόμενες συνεντεύξεις λέει άλλα. Ε, στα πολλά θα ξεσκεπαστεί ο άμοιρος και το βρίσιμο, ίσως και το ξύλο δεν το γλυτώνει από τους λαγούς.

Είναι κρίμα τα λαγουδάκια, δεν είναι σωστό να τα κοροϊδεύει ένας Βλάσης. Τι ζήτησαν δηλαδή; Ένα άνθρωπο της προκοπής να τους διευθύνει, να τους φτιάξει ένα γήπεδο ολόδικο τους και όχι δανεικό, άντε και να τους τάζει κάνα πριμ στα μεγάλα παιχνίδια.


Όχι τίποτα άλλο, αλλά μετά την μεγάλη αναμέτρηση με τον Θεό Γαύρο, θα λένε πως απέτυχαν γιατί δεν είχαν «μπαμπά». Είναι αφάνταστα εκνευριστικό που κάθε φορά βγάζουν μια γλώσσα «ναααααα». Μετά όμως φεύγουν με το κεφάλι σκυμμένο...

Πρωτοτυπήστε μια φορά και βγάλτε το σκασμό γιατί μας ζαλίσατε. Μια εσείς και μια ο Τσάκας μας σκάσατε στα γέλια. Μην ξεχάσω και τις πράσινες φυλλάδες που γράφουν ότι να ‘ναι!.

Όπως και να ‘χει, εμείς θα δώσουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο… και μέχρι τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ..!

Είναι τιμή μου που θα είμαι μέσα στις 19/11 μαζί με άλλα αδέρφια, φίλους και φίλες από την Θύρα 7 Λευκωσίας, αλλά και με άλλα παιδιά από τους υπόλοιπους συνδέσμους του Ολυμπιακού μας στην Κύπρο. Περιμένω πως και πως αυτή τη στιγμή.. άντε γιατί μου έλειψε ο ναός μου και τώρα δεν μαζεύομαι!!!!! Ελλαδάρα και Θρυλάρα μου έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι οοοεεεοοο!!!

Θρύλε για πάρτη σου…
Θρύλε μαζί σου…
Εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου..!

Καλό σας απόγευμα!

Θέα 7 (Ερνέστο)

2 σχόλια:

  1. Μπρος γκρεμός και πίσω γαύροι. ΛΟΛ.

    Πολλές καλημέρες.

    Υ.Γ. Λευτεριά στον Τσάκα ------> Μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέραααα!!! Ευχές για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο!!!! Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή