23/11/11

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΤΟ ΒΕΛΟΝΤΡΟΜ


Καλησπέρα αδέρφια!

Τα ψέματα τελειώνουν σε λίγες ώρες. Το μόνο επιθυμητό αποτέλεσμα στο Βελοντρόμ στην Γαλλία είναι η νίκη. Δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους Γάλλους. Υπήρχε πρόβλημα στην ομάδα και φάνηκε καθαρά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με το αρνητικό αποτέλεσμα να έρχεται σαν το κερασάκι στην τούρτα.

Δεν είχαμε παιχνίδια στα πόδια μας και εκτός του ότι η ομάδα ήταν ανέτοιμη αγωνιστικά, επιπλέον δεν υπήρχε ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ των παιχτών. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι πειραματισμοί εκ μέρους του προπονητή μας.

Αν και αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό, είχαμε και τους «ξερόλες» που παρουσιάζονταν σαν οι τέλειοι απαραίτητοι προπονητές που θα κάνουν τη διαφορά στον Ολυμπιακό… Τέλος πάντων.. περασμένα ναι, ξεχασμένα όμως όχι.

Σημασία έχει το παρόν. Γι αυτό βλέπουμε μόνο μπροστά και κύριος στόχος μας στη σημερινή αναμέτρηση είναι η νίκη, ούτως ώστε να αφήσουμε την μικρή χαραμάδα που έχει απομείνει ανοικτή. Με την σωστή και έξυπνη μεθοδολογία, οι παίχτες μας θα οδηγήσουν τον Ολυμπιακό σε μεγάλες στιγμές θαυμασμού και αποθέωσης!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει τη μάχη στο Βελοντρόμ, αρκεί να δείξει την σοβαρότητα που αρμόζει σε τέτοιου είδους κρίσιμα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα και οι Ερυθρόλευκοι απ’ την πλευρά τους θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο ήττας αλλά και... ισοπαλίας.

Έχω ένα καλό προαίσθημα για σήμερα και ελπίζω να βγει αληθινό. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καμία τυχαία ομαδούλα. Είναι ένας ζωντανός Θρύλος που έχει ξετρελάνει αμέτρητους οπαδούς σε όλο τον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να τα δώσουν όλα για την νίκη. Ο παθιασμένος κόσμος του Ολυμπιακού το αξίζει. Για να συνεχίσει η ελπίδα να πλανάτε στον αέρα, πρέπει το αποτέλεσμα να είναι μόνο θετικό.

Βάζουμε μπρος για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που θα αφήσει όλους μας με ένα χαμόγελο στα χείλη. Ο δωδέκατος παίχτης, το πανταχού παρόν στήριγμα των παιχτών μας θα είναι εκεί στην Γαλλία και στο γήπεδο Βελοντρόμ για να εμψυχώνει την ομάδα της καρδιάς μας. Όλη η θετική ενέργεια στην καρδιά του Πρωταθλητή Ελλάδος. Όμως όπως και να ‘χει.. πάντα άρρωστοι με τον Ολυμπιακό!!!!

Θρύλε γερά γερά… θα ‘ναι παντού κοντά η Θύρα η 7!!!!

Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου