24/2/11

ΓΑΥΡΟΣ = ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!


Καλημέρα αδέρφια!

Το γεγονός ότι οι βάζελοι λένε τα «δικά τους» και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στον Ολυμπιακό, δεν με απασχολεί και τόσο .Έτσι κι αλλιώς, μια ζωή μέσα στην κλάψα και τη ρουφιανιά είναι και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό.

Οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι, βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν το κόμπλεξ τους και να ρίξουν το φαρμάκι της ζήλιας τους στον Ολυμπιακό, προκαλώντας μέρες πριν τον ερυθρόλευκο λαό με τα διάφορα χαζά τους.

Πίστευαν πως με αυτό τον τρόπο θα εξαγρίωναν τον κόσμο μας και θα τον ανάγκαζαν να αντιδράσει βίαια, για να αποκτήσουν «τροφή» για σχόλια, εις βάρος του Θρύλου.

Και επειδή δεν τους κάναμε τη χάρη, προσπάθησαν με διάφορους τρόπους να διασύρουν τον Ολυμπιακό, δημιουργώντας σενάρια στα οποία υπέκρυπταν την μισή αλήθεια και πλάσαραν τη δική τους «αντικειμενική αλήθεια» με τον τρόπο που τους βόλευε.

Δεν βρίσκω παράλογο το γεγονός ότι οι δικοί μας μπήκαν στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να πανηγυρίσουν τη νίκη και το πρωτάθλημα που πήραμε άξια με το σπαθί μας. Γιατί το ακούσαμε κι αυτό.. ότι ο Ολυμπιακός ευνοήθηκε σε αυτό το +10, βλέπετε αυτό τους έκαιγε και προκάλεσαν τόσο σαματά…


Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, γιατί οι προκλητικοί παίχτες του ΠΟΑ δεν εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο και παρέμειναν εκεί, ιδίως αφού είδαν πως ο κόσμος μας μπούκαρε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει;;;

Η απάντηση είναι απλή…ήθελαν να προκαλέσουν επεισόδια και μετά να κατηγορήσουν τους δικούς μας για επίθεση εναντίων τους. Όμως υπάρχουν βίντεο και αποδείξεις ότι οι πράσινοι επιτέθηκαν σε οπαδούς μας και μετά απ’ αυτό φυσικό ήταν και οι δικοί μας να αντιδράσουν ανάλογα.

Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι οι υποτιθέμενοι «Ολυμπιακάρες», οι οποίοι όπου σταθούν πετάνε και ένα «νιώθω ντροπή για όλα όσα έχουν συμβεί» και επιρρίπτουν τις ευθύνες αποκλειστικά στον Ολυμπιακό.

Κάτι τέτοιους δεν τους μπορώ και δεν τους γουστάρω στην ενδοξότερη ομάδα της Ελλάδος. Κάτι τέτοιοι που κουβαλάνε τα «αρρωστημένα μυαλά» των βάζελων, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται «ΓΑΥΡΟΙ», γιατί γαύρος σημαίνει «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ» και αυτοί δεν διαθέτουν ούτε την ερυθρόλευκη ψυχή ούτε την τρέλα του Θρύλου.


«Το πιο κάτω κείμενο εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλους τους βάζελους και τους «Ολυμπιακάρες» που το παίζουν θιγμένοι και ντροπιασμένοι».

Το παρατσούκλι μας είναι γαύροι. Ο φίλος του Ολυμπιακού είναι γαύρος, πράγμα που του περιλούει ιδιαίτερη τιμή . Είμαστε πολλοί μαζί, σαν τους γαύρους.

Από την άλλη μεριά έχουμε και τα βαζελάκια που νομίζουν πως η λέξη γαύρος είναι βρισιά.

Που να ξέρουν ότι ο γαύρος είναι ο υπερήφανος, ο σοβαρός, ο μεγαλόπρεπης άνθρωπος και ότι η γαυρότητα και γαυρίαμα είναι το καμάρι, το καύχημα, η υπερηφάνεια, η αγερωχία, η υψηλοφροσύνη.

Ο Ευριπίδης μιλούσε για τους γαύρους όλβων, εκείνους που δηλαδή ήταν υπερήφανοι για την ευτυχία τους.

Ο Λουκιανός, πάλι, θέλοντας να τονίσει τα σπουδαία και ότι δεν μικρολογεί ποτέ, γράφει «γαύρος γαρ υπό του λόγου και μετέωρος ειμί και όλως μικρόν ουκέτι ουδέν επινοώ» .

Ο ποιητής Κώστας Κρυστάλλης, προκειμένου να τονίσει τη μεγαλοπρεπή θεά κάποιων γράφει «κτίρια είδαμε τότε γαύρα».

Στα παλαιοτέρα ελληνικά οι ατρόμητοι μαχητές ονομάζονταν «πολεμισταί γαυριώντες».

Το ρήμα γαυριάζω προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα «γαυριάω», το οποίο η μετεξέλιξη του καπριάω, ρήμα που παραπέμπει στον κάπρο που σημαίνει βαρβατιάζω.

Συγγενές προς το ρήμα «γαυριάω» είναι το ρήμα «γαίω» που σημαίνει χαίρω, χαίρομαι, ήδομαι, ευχαριστιέμαι.

Έχουν θησαυριστεί για ουσιαστικά γαυριότης, γαυρότης, γαυρίασμα, γαύρωμα και το επίρρημα γαύρικως, που θα πει υπερήφανος.

Άλλα συνώνυμα όπως γαυρωμένος, είναι ο νταγλαράς, ο βαρβάτος, ο μπήχτης. Τέλος σημαίνει βαρβατία - βαρβατίλα .

Ο Ευριπίδης βάζει τον Θησέα να μας πει για κάποια γυναίκα, ότι το μόνο που έχει στο νου της είναι η γαυρότητα. «Το γαύρον εν φρέσιν κεκτημένη» και μας διαβεβαιώνει ότι «ουδέν ούτω γαύρον ως ανήρ έφυ» που σημαίνει ότι δεν υπάρχει στον κόσμο τίποτα πιο γαύρικο από τον άντρα.

Η σωστή γραφή είναι γάβρος, είναι επίσης το πλουτώνιο πέτρωμα, εκρηξιγενές αντίστοιχο του βασάλτη, που ο κόσμος το γνωρίζει καλά ως μαύρος γρανίτης.

Ονομάζεται και το ψαράκι γάβρος που η επιστημονική του ονομασία είναι καρπίνος, εγγραυλίς. Το επίθετο γαύρος προσδιορίζει τα κύματα της θάλασσας, που σημαίνει ορμητικός.

Ο Κωστής Παλαμάς λέει «γαύρο το κύμα εξέσπαζε από το βροχερό ακρογιάλι».

GAYROCHE είναι το όνομα ενός αλητάκου ήρωα στους άθλους του Βίκτωρ Ουγκώ.

Ο Πειραιώτης μεταφραστής του έργου Ιωάννης - Ισίδωρος Σκυλίτσης, μετέγραψε το όνομα αυτό στα ελληνικά ως γαυριάς.

Αυτά τα λίγα περί γαύρου και γαύρων.

Τώρα το τι θα πει βάζελος και από πού προέρχεται η λέξη.. ας το αφήσουμε καλύτερα.. Φλώροι βαζελάκια ......


Και για να το κάνουμε πιο ξεκάθαρο, εμείς σαν αυθεντικοί γαύροι ντρεπόμαστε για όλους εσάς που το παίζετε δήθεν «Ολυμπιακάρες». Δεν έχετε καμία θέση στην ομάδα, γι' αυτό πάρτε πόδι να ξεβρομίσει ο τόπος.

ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ!!!!

Θέα 7

21/2/11

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Επειδή οι «αντικειμενικοί» ως συνήθως λένε τα δικά τους και προκαλούν, έπρεπε να βρεθεί κάποιος με αποδείξεις να τους κλείσει το στόμα.

Η εκπομπή της Θύρας 7 μιλάει με αποδείξεις και βίντεο ντοκουμέντα.. γι’ αυτό βαζελάκια και δημοσιογράφοι της πλάκας βγάλτε το σκασμό και δείτε πως θα διορθώσετε τα κόμπλεξ σας και μετά να ασχοληθείτε με τους άλλους.

Μια ζωή τα έχετε με τον Ολυμπιακό, γιατί ξέρετε πως ποτέ δεν πρόκειται να φτάσετε στο επίπεδο του.

Γιατί εκτός από τα πρωταθλήματα που μιλάνε από μόνα τους, οι γαύροι είναι άνθρωποι του λιμανιού, ξέρουν τι θα πει φτώχια, ξέρουν από ερυθρόλευκα αισθήματα... και αυτό είναι κάτι που εσείς δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ βαζέλες…

Έχουμε αξιοπρέπεια και ένα επίπεδο που εσείς δεν θα αποκτήσετε ποτέ…γι αυτό κι εγώ είμαι περήφανη που γεννήθηκα Ολυμπιακός!

Όταν κτυπάγανε τον Ευθυμιάδη, ήταν αλήτης. Όταν καίγανε το χέρι της κοπέλας στο ΟΑΚΑ ήταν στιγμιαίο ατύχημα. Όταν την έπεφταν στην Τούμπα στο Νικοπολίδη, έπρεπε να τιμωρηθεί ο Αντώνης. Όταν έριχνε μπουνιά ο Γκαρσία στο Ντιόγκο ήταν ήρωας. Όταν ο Σισσέ έχει εκτελέσει 7 πέναλτι μούφες, η διαιτησία είναι αμερόληπτη....ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Μια ζωή αυτοί είστε…

Μια ζωή μέσα στην κλάψα και τη ρουφιανιά. Βάλτε το καλά στο αρρωστημένο σας μυαλό…

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΙΑ Η ΟΜΑΔΑ «ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ….

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7


Ο ΣΙΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΛΑΟ…

18/2/11

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!


Καλημέρα αδέρφια!

Αύριο επιτέλους έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Θρυλάρας και της ροζ συνοικίας.

Οι πράσινες φυλλάδες «κλασικά» όπως πάντα, προκαλούν και ειρωνεύονται τον Ολυμπιακό. Αυτό παλιά με εκνεύριζε, αλλά πλέον δεν με απασχολεί ΚΑΘΟΛΟΥ! Αυτοί οι τύποι και δημοσιογράφοι της πλάκας, πιστεύουν πως με το να προκαλέσουν και να τσιτώσουν τον ερυθρόλευκο λαό, θα καταφέρουν κάτι… Μέγα λάθος.. το παραμύθι το έχουμε μάθει λέξη προς λέξη και δεν μας καίγεται καρφί.

Αντιθέτως όλο αυτό μου προκαλεί γέλιο γιατί πολύ απλά γίνονται ρεζίλι…και ως συνήθως δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν πως κάνουν και κάποιο μεγάλο κατόρθωμα. Ας γελάσουμε λοιπόν και ας μην αφήνουμε να μας επηρεάζει και να μας χαλάει τη διάθεση κάτι τόσο «παλιομοδίτικο».

Τώρα θα τους μάθουμε τους βαζέλες;; Ας δουν τα χάλια τους και μετά αν έχουν κάτι να πουν, ας το πουν στο γήπεδο και όχι σε μερικά φύλλα χαρτιού που δεν έχουν καμία αξία.

Άσε που πολλές φορές προκαλούν και ένα σωρό προβλήματα γιατί ανάβουν τα αίματα στους φιλάθλους και τους γυρίζουν τα μυαλά ανάποδα. Και όταν γίνουν οι φασαρίες και μετά, τους κράζουν και από πάνω, ενώ λίγες μέρες πριν οι ίδιοι τους προκαλούσαν με όλα αυτά που έγραφαν κάνοντας τους πλύση εγκεφάλου.

Συγκρίνεται τα δύο πρωτοσέλιδα, το «ΦΩΣ» και το «DERBYnews».


Η ερυθρόλευκη εφημερίδα «ΦΩΣ» πολύ έξυπνα και συνεσταλμένα παρομοιάζει τον Τζιμπούρ με τρομοκράτη. Η ενσωμάτωση του τίτλου «τρομοκράτης» προήλθε λόγω της εκπληκτικής του εμφάνισης στο γήπεδο και το μοναδικό τρόπο που σκοράρει στα δίχτυα των αντιπάλων.

Στις δηλώσεις του υποστηρίζει πως: «Τρομοκράτης πρέπει να είμαι στο γήπεδο». Με αυτό τον τρόπο δείχνει τη σοβαρότητα του και το πάθος του για την μπάλα, χωρίς όμως να κάνει διάφορα κουλά εκτός αγωνιστικού χώρου για να προκαλέσει, όπως κάνουν μερικοί στο απέναντι στρατόπεδο.

Από την άλλη η πράσινη φυλλάδα θέλοντας να πουλήσει σάπιο πνεύμα και μεγαλεία για κομπλεξικούς, φουμάρει ένα σωρό αηδίες περί πολυβόλων και παλιούς λογαριασμούς μεταξύ γαύρων προπονητών και βάζελων ποδοσφαιριστών.

Και αυτό δεν ήταν τίποτα… εδώ και μέρες άρχισαν τα όργανα και θα συνεχίσουν μέχρι και την... ήττα τους. Τότε όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι θα μετατραπούν σε ωραιότατα αγάλματα και δεν θα βγάζουν λέξη…εκτός και αν από την πικρία τους, βρουν άλλα θέματα να ασχοληθούν με γαύρικο περιεχόμενο. Μία από τα ίδια δηλαδή. Αδιόρθωτοι και κομπλεξικοί για μια ζωή…


Σιγά βρε Λέτο και σε φοβηθήκαμε, δεν βλέπεις που τρέμουμε μόνο και μόνο από τις απειλές σου; Που να σε δούμε ακόμη στο κάστρο… Άντε βρε προδότη που έχεις το θράσος να βγάζεις και γλώσσα από πάνω. Τρομάρα σας…

Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα και σαν τη Μαντάμ Σισσού δεν τους γουστάρουμε στο Θρύλο. Γιατί οι παιχταράδες μας, ούτε σουσουράδες είναι, ούτε προδότες. Και εάν κάποιος από αυτούς το πράξει ποτέ αυτό, τότε θα πάρει πόδι απ’ εκεί μέσα την ίδια στιγμή.

Δέστε χάλια εδώ πέρα. Η μεταμόρφωση του Σισσέ σε μαντάμ Σισσού…Έλεος, όλοι γελάνε με τα χάλια του, μία ακόμη ντροπή των πρασίνων. Ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι…


Εμείς βαζελάκια τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο γήπεδο, γιατί έχουμε τα κότσια να σας τουμπάρουμε για άλλη μια φορά και να σας κλείσουμε το στόμα μια και καλή!

Καλή επιτυχία στη Θρυλάρα μας και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στους άλλους!!!

Θέα 7
16/2/11

ΔΕΚΑΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

Καλημέρα αδέρφια!

Το περασμένο Σάββατο, στη δέκατη συνεχόμενη μας νίκη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από τη Θεσσαλονίκη και το Κλεάνθης Βικελίδης και να φύγει νικητής με το τρίποντο για λογαριασμό του.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Άρη ήξερα πως θα ήταν δικό μας, αλλά πίστευα ότι δύσκολα θα το παίρναμε. Τελικά όμως οι ποδοσφαιριστές του Άρη δεν δυσκόλεψαν και τόσο το έργο μας.

Μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Νέτο, από αδυναμία στην άμυνα του Θρύλου, οι Πειραιώτες δεν μάσησαν και δεν έχασαν το ρυθμό τους. Οι Αρειανοί περίμεναν πως μετά από το γκολ του Νέτο θα χάναμε τη γη κάτω από τα πόδια μας και θα έκαναν οι κιτρινόμαυροι παιχνίδι…κάτι που δόξα το Θεό δεν είδαμε.

Αντιθέτως, οι ερυθρόλευκοι πείσμωσαν και έγιναν θηρία ανήμερα, έχοντας στο μυαλό τους ένα και μοναδικό σκοπό, να φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με το τρίποντο!

Ο Νέτο είτε θέλοντας να εκνευρίσει τον Ολυμπιακό, είτε το έκανε εντελώς «αθώα» (λέμε τώρα), αφιέρωσε το γκολ στον Νέρι Καστίγιο για το καλωσόρισμα του στην ομάδα. Ναι μεν εκνευριστικά και τα πήρα κανονικά, αλλά μετά από την κίνηση αυτή, ήταν πλέον θέμα χρόνου για την αντεπίθεση των ερυθρόλευκων που θα έδιναν την απάντηση τους στον Νέτο και στο ειρωνικό του ύφος.

Ο Ολυμπιακός καλύτερος του Άρη και έχοντας στην κατοχή του τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, έψαχνε ευκαιρίες να σκοράρει εναντίων του Βελλίδη ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ένα νέο κεφάλαιο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι ανοικτοί λογαριασμοί με τον Άρη δεν άργησαν να πάρουν νέα τροπή με το εκπληκτικό γκολ του Τζιμπούρ. Ο πρωταγωνιστής Τζιμπούρ, μετά από μια άψογη συνεργασία με τον Ιμπαγάσα, έστειλε με το αριστερό του πόδι τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη δίνοντας νέα πνοή και νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Η απάντηση του νέου ποδοσφαιριστή του Θρύλου δόθηκε την καταλληλότερη στιγμή σε ένα κρίσιμο σημείο και λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι ένα κύμα αισιοδοξίας πλημμύρισε τους ερυθρόλευκους κάνοντας το μήνυμα εντονότερο στους Αρειανούς, ότι ο πόλεμος μόλις τώρα άρχιζε…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με εκνευρισμό και διαμαρτυρίες από πλευράς του Ολυμπιακού για τα δύο πέναλτι που ο Σιδηρόπουλος έκανε την… «πάπια». Η δράση και ο θυμός του Μητρόπουλου έφερε αντίδραση και πανζουρλισμό στο Βικελίδης με αποτέλεσμα το ξέσπασμα των οπαδών του Άρη στις κερκίδες.

Και κάπως έτσι ήρθε η μεγάλη στιγμή που ο προπονητής του Άρη έκανε την αλλαγή του Μπομπαντίγια με τον Καστίγιο. Και έλεγα θα τον βάλει δεν θα τον βάλει… Πραγματικά δεν μπορούσα ούτε να τον κοιτάζω. Ήταν λες και πήρες ένα ρόπαλο και μου το έφερες στο κεφάλι!

Δεν είναι το γεγονός ότι πήγε στον Άρη, προς Θεού καμία σχέση. Δεν φταίει ο Καστίγιο που δεν τον πήραν πίσω στον Ολυμπιακό. Αυτό που με ενόχλησε πολύ ήταν το γεγονός ότι βγήκε και έκανε δηλώσεις ότι η έδρα του Άρη είναι η καλύτερη στην Ελλάδα και ο κόσμος του ο πιο παθιασμένος.

Η πίκρα του γιατί ο Κόκκαλης δεν τον έφερε πίσω στην ομάδα δεν περιγράφεται. Εγώ προσωπικά ήθελα να επιστρέψει πίσω στον Ολυμπιακό και το έχω πει αρκετές φορές. Παρόλο που είχε καιρό να παίξει και ήταν επίφοβος, μόνο και μόνο το ότι ο Ολυμπιακός τον ανέδειξε και τον έφερε στο σημείο που είναι τώρα, πίστευα πως απ’ αυτό και μόνο θα έκανε ότι ήταν δυνατόν για να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και να προσφέρει τα αναμενόμενα. Τελικά όμως δεν τον πήραμε και αυτό για τους λόγους της διοίκησης.

Όμως με το να τα έχει με κάποια συγκεκριμένα άτομα, όπως ο Κόκκαλης για παράδειγμα, δεν πάει να πει ότι πρέπει να τα έχει και με το σύλλογο. Αν δεν έλεγε κάτι τόσο προκλητικό, θα τον είχα ακόμη ψηλά, όμως μετά από αυτό που έκανε, τον διέγραψα μια κι έξω…

Είμαι σίγουρη πως εάν είχε την τύχη να σκοράρει εναντίων του Ολυμπιακού (που το αποκλείω) θα πανηγύριζε ξέφρενα για να ικανοποιήσει τους Αρειανούς οπαδούς και για να τη σπάσει στους ερυθρόλευκους, όμως αυτό θα ήταν και η καταδίκη του.

Στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη με την Ξάνθη, τον επιβράβευσα που δεν πανηγύρισε το γκολ του, γιατί με αυτή του την κίνηση έδειξε το σεβασμό του προς την ομάδα όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Αλλά σαφώς η ποιότητα των ανθρώπων διαφέρει και φαίνεται ξεκάθαρα από τις ίδιες τους τις πράξεις…

Παρόλα αυτά μετά την αλλαγή του Καστίγιο και τον εκνευρισμό μου, ο Φουστέρ πέτυχε ένα απίθανο γκολ και το διπλό ήταν πλέον γεγονός. Το μόνο που έμενε ήταν να κρατήσουμε το αποτέλεσμα ως έχει και να φύγουμε από το Κλεάνθης Βικελίδης με τους τρεις βαθμούς.

Έτσι κι έγινε… η λήξη έφερε τη νίκη των Πειραιωτών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και με την ψυχολογία μας στα ύψη, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε το λαγό στο καυτό Γ. Καραϊσκάκης.

Μετά τη νίκη του βάζελου επί της ΑΕΚ έρχονται κι αυτοί πανέτοιμοι να πάρουν αυτό που τους δίνουμε κάθε φορά...

Για άλλη μια φορά οι πράσινες φυλλάδες προκλητικές όπως πάντα, λένε τα «δικά τους», αλλά το λέω ξανά και το τονίζω, πως τις απαντήσεις μας εμείς θα τις δώσουμε στο κάστρο.

Καλή συνέχεια σε όλους!!

Θέα 7

Υ.Γ: Ο Φουστέρ από παιχνίδι σε παιχνίδι εκπλήσσει όλο και περισσότερο τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο! Οι αγωνιστικές του εμφανίσεις και τα 8 του γκολ προς απάντηση όλων εκείνων που τον αμφισβήτησαν...

11/2/11

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΔ ΦΟΥΣΤΕΡ
Ο Νταβίδ Φουστέρ γεννήθηκε στις 03/02/1982 στην πόλη Ολίβα της Βαλένθια.

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στα 18 του χρόνια. Tο 2000 εντάχθηκε στην ομάδα της γενέτειρας του, την UD Oliva, στην οποία και έμεινε μέχρι το 2004.

Από το πουθενά κυριολεκτικά, ενδιαφέρθηκε γι' αυτόν η Βιγιαρεάλ, όταν κάποιος ανιχνευτής ταλέντων του «κίτρινου υποβρύχιου» που πήγε να παρακολουθήσει άλλους παίκτες, "στάμπαρε" τον 22χρονο Φουστέρ.

Με τα πολλά ο Φουστέρ εντάχθηκε στο δυναμικό της Βιγιαρεάλ αλλά στην τετραετία 2004-2008 αγωνιζόταν αποκλειστικά στην Β' ομάδα, μη έχοντας ποτέ την ευκαιρία να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα.

Έτσι παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στην Β' κατηγορίας Έλτσε, με την Βιγιαρεάλ να βάζει μια οψιόν επαναγοράς του παίκτη στο τέλος της επόμενης σεζόν έναντι 500.000 ευρώ, αν ήθελε.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έκανε μια πολύ καλή και γεμάτη χρονιά με την Έλτσε τη σεζόν 2008-2009 (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 13 γκολ σε 36 συμμετοχές) αναγκάζοντας τη Βιγιαρεάλ να ενεργοποιήσει την οψιόν και να «επαναπατρίσει» τον Φουστέρ.

Η τύχη του Ισπανού μεσοεπιθετικού άλλαξε με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο.

Ο Βάσκος τεχνικός προώθησε τον Φουστέρ στην πρώτη ομάδα και περιθωριοποίησε τον Αριέλ Ιμπαγάσα για χάρη του.

Ο Φουστέρ στην παρθενική του σεζόν στην μεγάλη κατηγορία αγωνίστηκε συνολικά σε 22 αγώνες και πέτυχε 3 γκολ, αλλά τι γκολ...

Το πρώτο του στις 08/11/2009 στην ήττα με 3-2 από τη Σεβίλλη, ένα ακόμη ενάντια στην Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλο ένα στις 02/01/2010 μέσα στο Νουέβο Κάμπο ενάντια στην Μπαρτσελόνα (1-1).

Ο Φουστέρ αγωνίστηκε συνολικά σε 30 ματς (16 ως βασικός και 14 ως αναπληρωματικός) και αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση για την Βιγιαρεάλ, ακόμη και μετά την απόλυση του Βαλβέρδε.

Με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, το όνομα του Φουστέρ έπεσε στο τραπέζι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ικανοποίησε την επιθυμία του Βάσκου τεχνικού, φέρνοντας τον Φουστέρ στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια, όπου θα συναντήσει εκτός του τέως (και νυν) τεχνικού του και τον τέως συμπαίκτη του στη Βιγιαρεάλ... Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Φουστέρ προορίζεται σαν εναλλακτική λύση για την επίθεση της ομάδας, μιας και ο Βαλβέρδε «βάζει το χέρι στη φωτιά» για το ότι μπορεί να βοηθήσει.

Αρκετοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν τον Φουστέρ και δεν θέλησαν να του δώσουν το πλεονέκτημα του χρόνου, όμως ο ίδιος με την εκπληκτική του συμμετοχή και σκοράροντας 7 φορές, τους άλλαξε… «μυαλά».

Μέχρι στιγμής πέτυχε 7 γκολ και συνεχίζει ακάθεκτος να εκπλήσσει ευχάριστα τον ερυθρόλευκο λαό. Από αγωνιστική σε αγωνιστική, ο προπονητής μας δικαιώνεται για την επιλογή του!!!

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και μια λαμπρή καριέρα στην ενδοξότερη ομάδα της Ελλάδος που ονομάζεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!


Υ.Γ: Αφιερωμένο εξαιρετικά…

10/2/11

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ….ΠΡΟΛΑΒΕ!Καλημέρα αδέρφια!

Πανικός για ένα κομμάτι χαρτί (όχι οποιοδήποτε χαρτί βέβαια), γίνεται από το πρωί στο Καραϊσκάκη!

Από νωρίς μαζεύτηκε πλήθος γαύρων, οι οποίοι, θέλουν μια θέση στην αναμέτρηση των δύο αιωνίων.

Δυστυχώς, κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι, γιατί τα εισιτήρια δε φτάνουν για να καλύψουν τους χιλιάδες πιστούς του Θρύλου που επιθυμούν να δουν την ομάδα της καρδιάς τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ, 35 ευρώ, 45 ευρώ , 55 ευρώ, 90 ευρώ, 125 ευρώ και 250 ευρώ (VIP).

Πριν από λίγο ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και πολύ σύντομα αναμένεται να εξαντληθούν. Τυχεροί είναι αυτοί που θα προλάβουν να κλείσουν μια θέση ανάμεσα στα αδέρφια και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος μας μπορεί να δημιουργήσει…

Στις 19/02/2011 το Καραϊσκάκη για άλλη μια φορά θα πάρει φωτιά από τους πιστούς του Θρύλου που ανυπομονούν για τη μεγάλη αναμέτρηση…μπορεί να χάσαμε την προηγούμενη μάχη αλλά ο πραγματικός πόλεμος τώρα αρχίζει!

Προς το παρόν το βλέμμα όλων μας είναι στραμμένο στην 22η αγωνιστική και στο Κλεάνθης Βικελίδης, όπου ο Ολυμπιακός καλείται να αναμετρηθεί με τον Άρη.

Ευχή όλων μας να πάρουμε τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και με καθαρό μυαλό να υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό στο κάστρο, όπου το γήπεδο θα πάρει φωτιά και οι κερκίδες θα θυμίζουν….κόλαση.

Καλή συνέχεια και μια πολύ καλή μέρα σε όλους!!

Θέα 7

9/2/11

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΕΦΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Χθες ημέρα μνήμης των 21 θυμάτων της Θύρας 7, η ΠΕΦΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ διοργάνωσε αιμοδοσία στις 6:00 το απόγευμα στο κέντρο υγείας στην Έγκωμη.

Πράττοντας το αυτό, η ΠΕΦΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και να στείλει ένα μήνυμα εκεί ψηλά στους ουρανούς, πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, «ΠΟΤΕ» δεν θα ξεχάσουμε την τραγική εκείνη μέρα.

ΕΧΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ...
ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΟΜΠΕΤΑΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ…
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΧΕΡΙΑ......

8/2/1981...
30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ....
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ !!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΟΥ!


Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο προπονητής του Θρύλου γιορτάζει τα 47α του γενέθλια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος την προηγούμενη θητεία του στο τιμόνι του Ολυμπιακού οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του νταμπλ, θριαμβεύοντας στον τελικό Κυπέλλου επί της ΑΕΚ με εννιά παίκτες, οδηγεί εκ του ασφαλούς και φέτος τον Θρύλο προς την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος και πλέον πολύ κοντά στο να γίνει ο πρώτος Ισπανός προπονητής που κατακτά δύο πρωταθλήματα σε ξένη χώρα.

Η προπονητική του καριέρα:

Όταν ο Βαλβέρδε σταμάτησε το ποδόσφαιρο ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες του βάσκικου συλλόγου ως το 2000.

Μετά έγινε βοηθός προπονητή και το 2002-03 ανέλαβε τη β΄ ομάδα της Μπιλμπάο και την οδήγησε στα μπαράζ για την άνοδο στη Segunda, χωρίς όμως επιτυχία.

Αυτές οι επιτυχίες οδήγησαν τον Βαλβέρδε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, ως προπονητή της πρώτης ομάδας, όπου ήταν πριν βοηθός προπονητή.

Το 2003-04 η Μπιλμπάο βγήκε πέμπτη στο πρωτάθλημα. Την άλλη χρονιά η Μπιλμπάο ήρθε όγδοη.

Το 2005-06 η Μπιλμπάο τέλειωσε το πρωτάθλημα στη δωδέκατη θέση, για να ακολουθήσει η Εσπανιόλ.

Το πρώτο «αίμα»:

Τον Ιούνιο του 2008 ο Βαλβέρδε κάνει το μεγάλο άλμα και αναλαμβάνει τον Θρύλο. Με τον Ολυμπιακό, απέτυχε να περάσει στην φάση των ομίλων του Champions League, αφού αποκλείστηκε από την Κυπριακή Ανόρθωση.

Κατάφερε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας και το Κύπελλο (απέναντι στην ΑΕΚ), ενώ στο Κύπελλο UEFA αποκλείστηκε στη φάση των 32 από τη γαλλική ομάδα Saint-Etienne.

Το Μάιο του 2009, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην του ανανεώσει το συμβόλαιο. Πάντως, θα μείνουν χαραγμένες στην μνήμη όλων οι δηλώσεις του Ερνέστο στην απονομή του 37ου πρωταθλήματος, όταν ο Βάσκος δήλωσε «Ολυμπιακάρα!».

Τον Ιούνιο του 2009 ανέλαβε προπονητής της Βιγιαρεάλ, από την οποία όμως απολύθηκε στις 31 Ιανουαρίου 2010.

Στις 7 Αυγούστου του 2010 επέστρεψε στον Θρύλο της καρδιάς του, τον οποίο οδηγεί από θρίαμβο σε θρίαμβο!

Μάλιστα, μόλις την περασμένη Κυριακή με την νίκη επί της Skoda Ξάνθης κατέρριψε το προσωπικό του ρεκόρ με τις συνεχόμενες επιτυχίες του στον πάγκο του Ολυμπιακού, φτάνοντας αισίως τις εννιά, με το πόδι πατημένος στο γκάζι εν όψει των αναμετρήσεων με Άρη και Παναθηναϊκό!

Χρόνια σου πολλά Ερνέστο και πάντα επιτυχίες με τον Θρύλο!


Συντάκτης: Κώστας Παλαιολόγος

8/2/11

8/2/1981...30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Αδέρφια σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια χάσαμε τα αδέρφια μας…Μπορεί να έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο πόνος όμως από τον άδικο χαμό τους παραμένει ζωντανός στην καρδιά μας…

21 άγγελοι φτερούγισαν για τους ουρανούς και τον παράδεισο με την ιαχή στο στόμα τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όσα χρόνια και αν περάσουν θα ζουν για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μας, ποτέ δε θα πάψουμε να φωνάζουμε.. Αδέρφια ζείτε.. εσείς μας οδηγείται…

Μπορεί να πετάξατε ψηλά, όμως είναι σαν να μην φύγατε ποτέ. Μόνο ο πόνος μαρτυράει την απουσία σας στη γη.. όμως και πάλι ζείτε… ζείτε κάπου εκεί ψηλά στ’ αστέρια.

Σε κάθε παιχνίδι αισθανόμαστε την παρουσία σας κοντά μας… ο πόνος όμως του αποχωρισμού παραμένει ολοζώντανος μέσα μας.


Τιμή και δόξα στα 21 αδικοχαμένα μας αδέρφια!

1. Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών),
2. Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών),
3. Ηλίας Παναγούλης (17 ετών),
4. Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών-οπαδός της ΑΕΚ),
5. Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών),
6. Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών),
7. Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών),
8. Νίκος Φίλος (19 ετών),
9. Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών),
10. Βασίλης Μάχας (20 ετών),
11. Ευστράτιος Πούπος (20 ετών),
12. Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών),
13. Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23 ετών),
14. Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών),
15. Κώστας Καρανικόλας (26 ετών),
16. Μιχάλης Μάρκου (27 ετών),
17. Κώστας Μπίλας (28 ετών),
18. Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών),
19. Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών),
20. Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών),
21. Δημήτριος Αδαμόπουλος (40 ετών).


Δεν ξέρω τί να γράψω. Πώς να εκφραστώ.
Μόνο τα μάτια μου με καταλαβαίνουν αυτές τις ώρες κι η καρδιά μου.

Είναι ανείπωτος ο πόνος και δεν αντέχει το κορμί. Κι αυτό μαζί ξεσπά.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, 8 Φεβρουαρίου.
Α ρ ρ ω σ τ α ί ν ω .
Πονώ βουβά και κ λ α ί ω.

« Σαν είν’ η αγάπη δύσκολη, κι ο πόνος δίχως άκρη..
..παρηγοριά ’χει το κορμί, των αμαθιώ το δάκρυ »

Μα είναι η ΑΓΑΠΗ δύσκολη κι ο πόνος δίχως άκρη.
Για όλους εσάς που φύγατε νωρίτερα απ’ όλους.

Κι όμως..

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ !

Αιωνία σας η μνήμη…

Θέα 7


ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΘΥΜΑΤΩΝ ΘΥΡΑΣ 7 - 5/2/2011