3/1/12

2012 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ..!!!
Καλησπέρα αδέρφια!

Έστω και με λίγη καθυστέρηση, θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, αγάπη, χαρά και ότι άλλο επιθυμεί ο κάθε ένας ξεχωριστά.

Εύχομαι με το τέλος του 2011, να έχουν κλείσει όποιες πληγές μας πόνεσαν και επειδή ήδη το 2011 ανήκει στο παρελθόν, έτσι κι εμείς ας αφήσουμε ότι μας έχει στενοχωρήσει, μαζί με τα «φαντάσματα» του παρελθόντος εκεί που ανήκουν, μακριά από εμάς… οριστικά!!!

Η νέα αυτή χρονιά ας δώσει σε όλους μόνο αγάπη, χαρά και επιτυχίες. Από εμάς εξαρτάται να φέρουμε τη ζωή στα μέτρα μας.

Ας βάλουμε αυτή τη φορά τους δικούς μας κανόνες και να πάψουμε να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Ας πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και ας δώσουμε αγάπη σε αυτούς που αξίζουν…. Ακόμη, ας συγχωρέσουμε αυτούς που μας έχουν πληγώσει, για να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε μια κι έξω από αυτούς.

Να είστε σίγουροι πως με τις δικές μας αγνές προσπάθειες, θα απολαύσουμε μια ομορφότερη χρονιά που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη. Για μένα προσωπικά το 2011 έφερε και καλά αλλά έφερε και πολύ πόνο. Φέτος λοιπόν, όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να με φέρει στα περσινά χάλια…

Καλά να περνάτε.. και γαύροι όλου του κόσμου ετοιμαστείτε… αύριο έχουμε μπαλίτσα στο ναό!!! Θα φιλοξενήσουμε τον Ατρόμητο στο κάστρο μας και περιμένουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Όσο μ’ αρέσουν τα Χριστούγεννα και οι γιορτές.. άλλο τόσο μεγαλώνει το κενό… γιατί χωρίς γαύρο δεν περνάει η ώρα.. πώς να το κάνουμε δηλαδή;;;;

Άσε που τώρα επέστρεψε και ο Ντιόγκο και θέλω πολύ να δω πως θα πάει. Φαίνεται αλλαγμένος, αποφασισμένος, έχει ομορφύνει κι όλας!!! Για να δούμε αν θα μας εκπλήξει «ευχάριστα» αυτή τη φορά.


Γιατί την προηγούμενη τον βλέπαμε σαν Θεό, έκανε κάποια πολύ καλά παιχνίδια και πιστεύαμε πως είχαμε πιάσει την καλή… και ξαφνικά το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ..!

Μάλλον έχει πάρει το μάθημα του, τουλάχιστον ο Βαλβέρδε θα κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι του για να τον φέρει στον «ίσιο δρόμο». Αν ο ίδιος το θελήσει μπορεί να μας εκπλήξει τόσο ευχάριστα, που είμαστε διαθετημένοι να ξεχάσουμε την καταστροφική του πορεία και τα λεφτά του Κόκκαλη που «έκαναν φτερά»!

Τον πήγαινα πολύ τον Ντιόγκο, είχα κορνιζάρει και το αυτόγραφο του, μετά όμως μου τα χάλασε… Εύχομαι φέτος να με δελεάσει να το βγάλω από το συρτάρι και να το επαναφέρω στο έπιπλο πάνω από τα ηχεία όπου ακούω τον ύμνο της Θρυλάρας και τρελαίνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι………!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά σε όλους..!! Καλά να περνάτε!!!!!

Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου