23/2/12

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣΚαλησπέρα αδέρφια!

Είναι πολύ επίπονο και σκληρό να βλέπεις την πατρίδα σου να νοσεί, γιατί κάποιοι άλλοι φρόντισαν να ορίσουν τη μοίρα της βάση πάντα των δικών τους συμφερόντων… και το χειρότερο να είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε με το έτσι θέλω, τις εις βάρος μας επιθυμίες τους.

Με βάση τις στατιστικές, η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης για το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας. Παράλληλα όμως, η Γερμανία έχει το υψηλότερο ποσοστό ζήτησης εργασίας.. Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω…!

Πως είναι δυνατόν οι πλείστες Ευρωπαϊκές χώρες να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με την Ελλάδα να βρίσκεται σε μία από τις χειρότερες θέσεις και η Γερμανία η οποία εκτός από οικονομική άνεση και πλούτο «εις βάρος των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών χωρών», να έχει τόσες πολλές κενές θέσεις εργασίας, που να δελεάζει τους άνεργους πολίτες των άλλων χωρών να εγκαταλείψουν τη χώρα όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, για να αναζητήσουν μια από αυτές τις κενές θέσεις για να βγάλουν το ψωμί τους;;;

Οι Γερμανοί έχουν τα σχέδια τους που αποσκοπούν πάντα στα δικά τους συμφέροντα. Η Γερμανία κινεί τα νήματα, με στόχο οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης να εξαρτώνται αποκλειστικά από τις ορέξεις της Μέρκελ και των συνεργατών της… Είμαστε άνθρωποι και όχι πιόνια.

Οι Έλληνες πολιτικοί σχεδόν παραδόθηκαν στην Γερμανική εξουσία, αγνοώντας παντελώς την επιθυμία των πολιτών αυτής της χώρας που έχουν κάθε δικαίωμα να ζήσουν στην χώρα τους ήσυχα μακριά από τα βλέμματα των Γερμανών γυπών. Πλην κάποιων πολύ ελάχιστων εξαιρέσεων που είναι πρόθυμοι να απαρνηθούν τον υψηλό μισθό τους για να βοηθήσουν τον Έλληνα πολίτη, όλοι οι υπόλοιποι είναι για τα πανηγύρια…

Κάθε χρονικό διάστημα που περνά, σφίγγουν τον κλοιό, μειώνοντας κι άλλο τους μισθούς, απολύοντας όλο και περισσότερο κόσμο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά οι οικογένειες και μάλιστα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό δεν έχει χρήματα ούτε καν για τα βασικά… όπως για παράδειγμα το φαγητό.

Καθημερινά ακούμε για λιποθυμίες στα σχολεία γιατί κάποια παιδιά δεν τρέφονται καλά λόγο της έλλειψης χρημάτων των οικογενειών τους, ακούμε για αυτοκτονίες γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν τους δικούς τους ανθρώπους να μην έχουν στον ήλιο μοίρα, βλέπουμε όλο και περισσότερους άστεγους στο δρόμο γιατί αναγκάστηκαν να πουλήσουν τα σπίτια τους ή γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο, άλλοι ζουν στα αυτοκίνητα γιατί είναι το μόνο μέρος που έχουν για να ζήσουν.


Κι όμως παρ’ όλες αυτές τις συγκλονιστικές εικόνες, οι πολιτικοί και βουλευτές κάθονται στα πολυτελή γραφεία τους, χορτασμένοι και επαναπαυμένοι παίρνοντας νέες αποφάσεις και βγάζοντας κι άλλα μέτρα εις βάρος του λαού… Η οικονομική κρίση κτύπησε μόνο τον κοσμάκη… αυτούς που τα φάγανε δεν τους έχει αγγίξει ούτε στο μικρό τους δακτυλάκι.. Αίσχος..!

Οι Έλληνες πολίτες έχουν σχεδόν ξεπεράσει τα όρια της φτώχιας κι όμως παλεύουν να τα φέρουν βόλτα για να μπορέσουν να ζήσουν τις οικογένειες τους. Και δώσε η κυβέρνηση με νέα μέτρα και δώσε η Γερμανία με νέες απειλές.. κι όμως στέκονται ακόμα στα πόδια τους και προσπαθούν να ζήσουν έστω και με πενταροδεκάρες.

Η Ελλάδα είναι το οικονομικό πειραματόζωο της Γερμανίας. Η Μέρκελ ύπουλα προσφέρει την υποτιθέμενη οικονομική βοήθεια στην πατρίδα μας, βουλιάζοντας μας όλο και πιο βαθιά στο βούρκο. Θέλουν να αγοράζουν την Ελλάδα, ή καλύτερα θέλουν να τους χαριστεί. Αφού εξαγόρασαν τους κυβερνόντες αυτής της χώρας, προσφέρουν δάνεια που αποσκοπούν στην χρεοκοπία της πατρίδας μας, μιας πατρίδας που έχει τον μεγαλύτερο ιστορικό πλούτο. Μπορεί να έχουν εξαγοραστεί οι διοικούντες αυτής της χώρας, εμείς όμως έχουμε μια αξιοπρέπεια και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες… Η Ελλάδα δεν πωλείται γιατί φρουρείται από το λαό της.

Ας κινητοποιηθούμε όλοι μας με όποιο τρόπο ο καθένας μας μπορεί. Ας μην τους δώσουμε άλλο την ικανοποίηση. Σταματάμε αμέσως να αγοράζουμε οτιδήποτε έχει Γερμανική προέλευση. Σταματάμε να ψωνίζουμε από Γερμανικές υπεραγορές, καταστήματα και γενικά οποιαδήποτε προϊόντα τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Γερμανίας.

Υποστηρίζουμε πάση θυσία τα Ελληνικά προϊόντα, υποστηρίζουμε τα παραδοσιακά Ελληνικά μικροκαταστήματα. Τα χρήματα μας πρέπει να πηγαίνουν μόνο στους Έλληνες και όχι πια στους εκτελεστές μας. Τα λεφτά της Γερμανίας δεν μπορούν να αγοράσουν τον Ελληνισμό.

Λέμε όχι στο καθεστώς τους, λέμε ναι στην Ελλάδα, γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Οι Γερμανοί να πάρουν πόδι από την πατρίδα μας και μαζί με τους Γερμανούς και οι υπαίτιοι αυτής της οικονομικής καταστροφής, μόνο τότε θα ξεβρομίσει αυτή η χώρα…

Τα λεφτά που χρωστάνε οι Γερμανοί στους Έλληνες από την κατοχή;;; Οι καταστροφές που έχουν προξενήσει στην Ελλάδα τότε και όλος αυτός ο πόνος που ένιωσαν οι Έλληνες δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να συγκριθούν με τα λεφτά του δανεισμού τους.

Πριν από μερικές μέρες είχαν πει πως θα κινητοποιούνταν οπαδοί από κάθε ομάδα για να κάψουν τη βουλή… κι όμως…. κάψανε την Αθήνα, προξένησαν ένα σωρό ζημιές στις περιουσίες του αθώου κοσμάκη και αφήσανε ανέγγιχτη τη βουλή και τους υπαίτιους αυτής της τραγικής κατάστασης που πλήττει τη χώρα μας.

Προστατέψτε τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών, άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για την παρούσα εικόνα που υπάρχει στην Ελλάδα. Και δυστυχώς αυτοί δεν έχουν γνωρίσει και δεν έχουν βιώσει την κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας. Αυτοί οι «κύριοι» ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος του λαού. Και τώρα με το νέο δανεισμό, νομίζουμε πως μπορούμε να ανασάνουμε… Για πόσο όμως;;;

Όλα τα σχολεία της Κύπρου πραγματοποίησαν έρανο και το ποσό που μαζεύτηκε ξεπερνά τις 300,000 ευρώ. Τα χρήματα θα κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό και θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες των Ελληνόπουλων. Επίσης μαζεύονται τρόφιμα για να σταλούν στις άπορες οικογένειες. Η ευαισθητοποίηση είναι μεγάλη, αλλά δυστυχώς δεν είναι αρκετή… Είναι όμως μια κίνηση η οποία θα ανακουφίσει μέρος των οικογενειών και παράλληλα βλέπουμε πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά σ’ αυτόν τον κόσμο.

Εύχομαι ολόψυχα η Ελλάδα να καταφέρει με την πάροδο του χρόνου να ξεπεράσει αυτή την κρίση και να ισορροπήσει και πάλι. Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει να συμμορφωθούν οι ανεγκέφαλοι που τα φάγανε και χρεώσαν την Ελλάδα ως τα μπούνια και να ενεργήσουν σαν Έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται μόνο για το συμφέρον της χώρας τους και… όχι πως θα φάνε περισσότερα…!

Καλό βράδυ σε όλους…!

Θέα


Ακούστε το νέο κομμάτι του αγαπημένου φίλου και αδερφού Restelio... Είναι πιο επίκαιρο από ποτέ..Η Μέρκελ και η μπύρα!!!!! Συγχαρητήρια στο γκαρσόνι!!! Τα σέβη μου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου