14/3/12

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ… ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!Καλησπέρα αδέρφια!

Αύριο δίνουμε τη μάχη για την πρόκριση στους 8 στο Europa League. Η συγκίνηση είναι μεγάλη.. Ο Ολυμπιακός πέρα από το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που έχει σε Ευρώπη και Ελλάδα για πρωτάθλημα και κύπελλο, μέχρι στιγμής οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ανταποκρίνεται και στα τρία με ζήλο και τσαμπουκά.

Αύριο αναμένουμε να δούμε ένα Θρύλο όλο πάθος και αποφασιστικότητα. Ένα Θρύλο αχόρταγο σε νίκες και πανέτοιμο να προσθέσει στην ένδοξε ιστορία του ακόμη μία Ευρωπαϊκή πρόκριση.

Η Μέταλιστ σήκωσε κεφάλι και περιμένει πως θα «κλέψει» την πρόκριση από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην καυτή έδρα του… με τους χιλιάδες άρρωστους οπαδούς του. Αυτό καλά θα κάνουν να το βγάλουν απ’ το μυαλό τους γιατί «Θρύλος είναι ένας και μοναδικός και στον κόσμο άλλος κανένας..»!!!

Αφού λοιπόν ο Θρύλος διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να πανηγυρίσει την πολυπόθητη πρόκριση στους 8, τώρα παραμένει στην αυριανή αναμέτρηση να παρουσιάσει μια άξια θαυμασμού εμφάνιση στο οχυρό του. Μαζί με τη βοήθεια του πανταχού παρόν 12ου παίχτη του μπορεί να ελπίζει στο όνειρο.. ένα όνειρο που εάν το αξιοποιήσουν σωστά, τότε θα περάσει στην απέναντι όχθη της πραγματικότητας και θα μπορούμε πλέον να μιλάμε για γεγονότα..!

Είναι πολύ σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να αισθάνονται την παρουσία των αμέτρητων υποστηρικτών της ίδιας «ιδέας», μιας ιδέας η οποία η σκούφια της κρατάει για 87 ολόκληρα χρόνια. Αύριο θα γίνετε πανικός στις κερκίδες.. οι φωνές και τα συνθήματα θα πάρουν σάρκα και οστά.. και όταν θα συμβεί αυτό, οι παίχτες μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανένα..!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Υπάρχει αυτή η ιδέα, η μαγεία, το όνειρο, η αγάπη, η αδελφοσύνη, η λατρεία, ο τσαμπουκάς και άλλα πολλά τα οποία κάθε ομάδα θα ζήλευε. Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείς να τα βρεις αυτά, πουθενά αλλού και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς..

Στο αυριανό παιχνίδι, με το που θα μπουν οι Ερυθρόλευκοι στο γήπεδο και αντικρίσουν τον «καυτό» κόσμο του στις κερκίδες, το κοντέρ θα κτυπήσει κόκκινο…. Ε πώς να το κάνουμε δηλαδή;;; Υπάρχει χημεία..!

Την περιμένουμε αυτή την πρόκριση, την θέλουμε για να συνεχιστεί το όνειρο… Μπορεί να έγινε ότι έγινε στο Champions League, όμως τώρα με την αστείρευτη αγωνιστικότητα και την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορούν να πετύχουν πολλά. Έχοντας στο πλευρό τους ένα πολύ σπουδαίο και σπάνιο όπλο «τον κόσμο τους», μπορούν να ανατρέψουν τα πάντα υπέρ της αγαπημένης ομάδας του Πειραιά!

Σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να συμβούν… γι αυτό λοιπόν, για άλλη μια φορά θα δώσουμε την απάντηση μας στο γήπεδο. Πάμε γερά για την επόμενη φάση του Europa League. Τίποτα δεν θα χαριστεί, αξίζουμε να προκριθούμε και είμαι σίγουρη πως οι παίχτες μας θα κάνουν ότι περνάει από το «πόδι» τους για να συνεχιστεί το όνειρο.

Δυστυχώς ο Μέλμπεργκ είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί ενάντια στη Μέταλιστ. Αλλά ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής μας, έχει ήδη μεριμνήσει για όλα.

Δεν πρέπει να θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο, η μπάλα καμιά φορά μπορεί να σου παίξει βρώμικο παιχνίδι και όσο κι αν το θες να μην καρφώνεται στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.. Με λίγα λόγια…είτε σε θέλει, είτε όχι…

Είμαι αισιόδοξη για αύριο, ελπίζω οι συγκυρίες να μας επιτρέψουν να ζήσουμε και τη συνέχεια αυτού το ονείρου.. κυρίως από εμάς εξαρτάται..!

Θρύλε μπορείς.. μπορείς.. μπορείς να προκριθείς.. Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα τραγουδά!!

Πάρτε την πρόκριση παλικάρια μου, κάντε το για τον λαό σας που σας ακολουθεί παντού και κυρίως για τα αδέρφια μας που σας παρακολουθούν από πολύ ψηλά!!

Καλή μας επιτυχία!

Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου