14/7/13

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ..!


Καλησπέρα αδέρφια,

Φτάσαμε στα μέσα του Ιούλη και αντί να ψάχνουμε παίχτες για να καλύψουμε τα κενά της ομάδας μας, ασχολούμαστε για το αν θα μείνουν στο ρόστερ ή όχι ο Abdoun και ο Djebbour

Δεν λέω, καλοί παίχτες και οι δύο τους… αλλά κατ’ εμέ υπερεκτιμημένοι. Και άσε που στην τελική ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπεται να παρακαλάει κανέναν και για κανέναν λόγο και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. 

Εδώ που τα λέμε και ο Mirallas παιχτούρα ήταν, έφυγε… αλλά ο Θρύλος είναι εδώ και συνεχίζει.  Αν και θα δεχτώ ότι η αποχώρηση του προκάλεσε κάποιου είδους πρόβλημα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Θρύλος δεν είναι εδώ και δεν διεκδικεί τίτλους.

Βρισκόμαστε πλέον στο στάδιο προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Και ενώ ξέρουμε πως οι δύο Ερυθρόλευκοι Αλγερινοί βρίσκονται με το ένα πόδι προς την έξοδο από τον Ολυμπιακό… βλέπουμε τη διοίκηση να μην έχει δώσει την απαραίτητη σημασία για την εξεύρεση νέου αίματος και ουσιαστικά να μην έχει βρει ξεκάθαρους στόχους ούτως ώστε να καλυφθούν τα κενά της ομάδας.

Φτάνοντας στη διαδικασία των δύσκολων φιλικών (Liverpool κ.τ.λ.) ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεση του παίχτες που να συμπληρώνουν το πάζλ του φετινού ρόστερ με αποτέλεσμα η ομάδα να μην είναι σε πλήρη ετοιμότητα και ο προπονητής να μην  γνωρίζει την τελική εικόνα που μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Για να μπορεί ο Ολυμπιακός να ανταπεξέλθει στις δύσκολες υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά σε Πρωτάθλημα, Κύπελο και τσου λου πρέπει να βάλει σε πρώτο μέλημα του την απόκτηση ενός επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά αλλά επίσης και ενός τερματοφύλακα.

Βλέποντας τους Μέγιερι και Κάρολ να αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καλό θα είναι η διοίκηση να ψαχτεί και να επιδιώξει να αποκτήσει ένα έμπειρο τερματοφύλακα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενόψει τσου λου…. και κυρίως προς αποφυγή των περσινών δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ευχή μας είναι να αναπληρωθούν τα προαναφερόμενα κενά στο ρόστερ του Θρύλου, ούτως ώστε να προστεθούν για άλλη μια χρονιά Πρωτάθλημα και Κύπελο στη μεγάλη συλλογή επιτυχιών και διακρίσεων του Ολυμπιακού.

Το πιο σημαντικό όμως είναι να διανύσουμε μια αξιοπρεπές πορεία στην Ευρώπη… σ’ αυτό άλλωστε πρέπει να ποντάρει η διοίκηση του Ολυμπιακού επειδή πολύ απλά εκεί υπάρχουν ελλείψεις κάθε χρονιά και μας λείπει μια διάκριση σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση.

Καλή συνέχεια …..


Mike 7 & Θέα 7 (Ερνέστο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου