28/1/14

1/2/14 ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7


Καλησπέρα αδέρφια..!

Μετά από ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το μνημόσυνο για τα αδέλφια μας που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα.. θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο την 1η Φεβρουαρίου 2014. 

"Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, θα τελέσει στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" Μνημόσυνο, στη μνήμη των 21 θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981, οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ και εξερχόμενοι από την Θύρα 7 του σταδίου, βρήκαν τραγικό θάνατο. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων, στο "Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7"."

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ΠΟΤΕ δεν θα ξεχάσουμε τον άδικο χαμό αυτών των παιδιών που το μόνο που ήθελαν ήταν να δουν την ομάδα της καρδιάς τους. Η απερισκεψία κάποιων "ανεγκέφαλων" προκάλεσε αβάστακτο πόνο και θλίψη τόσο στις οικογένειες των θυμάτων όσο και στον ερυθρόλευκο κόσμο και όχι μόνο... 

Ένα ατιμώρητο έγκλημα που άφησε ανοικτό τον πόνο όλων μας, ένα έγκλημα που όλοι ευχόμαστε, έστω και τώρα, να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν. 

Δεν ξεχνάμε την αιματοβαμμένη εκείνη μέρα. Όσοι περισσότεροι μπορούν ας παρευρεθούν στο μνημόσυνο μαζί με τις οικογένειες των αδικοχαμένων παιδιών. Όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν, ας είναι τα αδέρφια μας για ακόμη μια φορά στις καρδιές μας.. 

Όχι μόνο την μέρα του μνημοσύνου αλλά πάντοτε... κάθε μέρα... γιατί αυτά τα παιδιά που βρίσκονται τώρα εκεί ψηλά, είναι αδέρφια μας και αξίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Αξίζουν να ζουν μέσα από το μυαλό και την καρδιά μας. Σε κάθε μνημόσυνο.. σε κάθε σύνθημα.. σε κάθε τύμπανο.. ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ...!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ... ΑΘΑΝΑΤΟΙ...

Καλή συνέχεια σε όλους και ας μην ξεχνάμε ότι εκεί ψηλά στον ουρανό ΖΟΥΝ και τραγουδούν μαζί μας τα αδέρφια μας...

Θέα 7 Ερνέστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου