6/11/14

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ..!


Καλησπέρα αδέρφια,

Ο Ολυμπιακός απέδειξε σε όλους ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά, ότι μπορεί να αναμετρηθεί με οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Καμιά φορά όμως αυτό δεν αρκεί για μια νίκη.. πρέπει να είναι και η ρουφιάνα η μπάλα με το μέρος μας και να μην... κάνει τα δικά της τρελά κόλπα..!

Η ουσία όμως είναι μία!! Το ότι μπορεί να κυνηγήσει το όνειρο είναι αποδεδειγμένο γεγονός.. το ότι μπορεί να πετύχει και να εκπληρώσει αυτό το όνειρο είναι ένας παράγοντας που επηρεάζεται από πολλά. Το σημαντικό όμως είναι ότι με την αγωνιστική του εμφάνιση, με το πάθος, με το τσαμπουκά που διαθέτει και κυρίως την ΕΡΥΘΡΌΛΕΥΚΗ ΨΥΧΗ προσφέρει αυτό που όλοι λαχταρούν να δουν στο θεσμό του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου... "ΓΚΟΛ και ΘΕΑΜΑ"..!

Λίγο πριν την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Γιουβέντους είχα στο μυαλό μου ένα πιθανό τελικό σκορ. Αλλά η άτιμη η μπάλα είχε άλλα σχέδια... Περίμενα τον αγώνα να λήξει με 2 - 3 αλλά τελικά συνέβηκε το αντίθετο...

Ήταν απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ρομπέρτο, είναι από τις περιπτώσεις που βλέπεις μια φορά στο τόσο. Όπως και να 'χει... ο Ολυμπιακός μπορούσε να κερδίσει αλλά δυστυχώς φάνηκε άτυχος. Στα μάτια όμως των Ευρωπαίων έφτασε ψηλά... πολύ ψηλά!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους παίχτες μας αλλά ένα μεγαλύτερο στον ΚΟΣΜΟ μας που ήταν καταπληκτικός όπως πάντα!!

Παντού ταξιδεύω... χιλιόμετρα κάνω κι αρρωσταίνω.. για εσένα...
Πολλές αλητείες και τα μυαλά μας κόκκινα βαμμένα .. για εσένα...!

Καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνετε.!

Θέα 7 Ερνέστο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου