12/2/15

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ.....
Οι εικόνες από το μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 ήταν πολύ νωπές. Τα στεφάνια που κατατέθηκαν στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών ήταν ακόμα στις θέσεις τους. Τα λουλούδια ήταν φρέσκα.

Ο κόσμος εξακολουθούσε μέχρι και χθες να στέκεται σιωπηλός για λίγα λεπτά ή να αφήνει μερικά λουλούδια στο μοιραίο τουρνικέ. Δεν έγινε πριν μια βδομάδα, έγινε πριν τρεις μέρες. Ο αγώνας ήταν ο ίδιος, εναντίον της Α.Ε.Κ. όπως ακριβώς πριν 34 χρόνια και τρεις ημέρες. Το πανό ήταν αναρτημένο στην θύρα 7 και χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θρύλε μην ξεχνάς, κάποιοι σου πρόσφεραν την ίδια τους τη ζωή. Για αυτούς πρέπει να νικάς, μόνον έτσι τους τιμάς. 8/2/1981».

Κατάλαβε κανένας άλλος εκτός από τον κόσμο το πόσο σημαντική ήταν η νίκη εναντίον της ΑΕΚ;

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ, προβληματίζοντας με την αγωνιστική του απόδοση. Ο Βίτορ Περέιρα πραγματοποίησε οκτώ αλλαγές στο βασικό σχήμα, κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αραβίδη (14'), ισοφάρισε στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Μιλιβόγιεβιτς (48'). Οι ερυθρόλευκοι υποτίμησαν την ΑΕΚ λόγω της δεδομένης διαφοράς ποιότητας και... μεγάλωσαν από μόνοι τους τον αντίπαλό τους.

Τέτοιου είδους λάθη.... ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ... Δεν επιλέγουμε σε ποια παιχνίδια θα παίζουμε καλά και σε ποια όχι... Ο Ολυμπιακός δεν είναι μια τυχαία ομάδα.... γι' αυτό βάλτε μυαλό...! Τέλος!

Υ.Γ: Όσον αφορά τα αεκάκια που η γλώσσα τους τρέχει περισσότερο κι από το μυαλό τους (αν έχουν)... "Υπομονή γατάκια, ήρθατε εσείς...θα έρθουμε και εμείς!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου