11/3/15

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ.!Ο λαός του Θρύλου γιόρτασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπλήρωσε χθες 90 χρόνια ένδοξης ιστορίας. Η εκδήλωση στο Πασαλιμάνι ήταν της Θύρας 7 και συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσο και ο Δήμος Πειραιά.

Ανήμερα της συμπλήρωσης 90 χρόνων ζωής του Ολυμπιακού, περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι κατέκλυσαν την παραλιακή περιοχή της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, σχηματίζοντας ένα… δαχτυλίδι, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέχρι την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν συμβολικά να συγκεντρώνονται από τις 19:25, συμβολικά, για τη χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου. Σιγά-σιγά μαζεύονταν ολοένα και περισσότεροι, με αποτέλεσμα γύρω στις 21:00 να έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 5.000!

Όταν το σύνθημα δόθηκε, άναψαν περιμετρικά της Καστέλλας και της Μαρίνας Ζέας, από την Ιστορική Λέσχη του Ερασιτέχνη μέχρι τα γραφεία της ΠΑΕ, 90 πυρσοί, οι οποίοι φώτισαν όλη την περιοχή!

Μαζί τους άναψαν και εκατοντάδες καπνογόνα, ενώ στον πειραϊκό ουρανό εκτοξεύθηκαν, από δύο σημεία, πολλά πυροτεχνήματα, λευκά και κόκκινα, στα χρώματα του Ολυμπιακού!

Ο κόσμος τραγουδούσε τον ύμνο του Θρύλου, με ένα στόμα, μια φωνή! Τραγούδησαν δυνατά "Ολυμπιακός! Ολυμπιακός!" και "Θρύλε γερά, γερά και χρόνια σου πολλά".

Μαζί με άλλα συνθήματα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την ιστορική βραδιά ιδιαίτερα θερμή και... απόλυτα Ολυμπιακή!

Η ενέργειά τους δημιούργησε μία υπέροχη ατμόσφαιρα και στα 90ά γενέθλια του Ολυμπιακού έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγάπης για τον Θρύλο!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ = ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... Αυτά μόνο ο λαός του Θρύλου τα κάνει... άλλωστε γι' αυτό ξεχωρίζουμε από τους αλλόθρησκους..!

Δείτε φωτογραφίες από το χθεσινό δέος!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου